Dag #101. Fra nowhere til now here. Del II

Loading

Et hurtigt kig tilbage på bare én af de mange spændende, intense, tætte og afgørende kampe i går.

I første HS mellem Ygor Coelho, pt nr 48 på verdensranglisten, fra Brasilien og bosiddende i Danmark, og Mikkel Mikkelsen, slet ikke rangeret i single på verdensranglisten men til gengæld nr 84 i MX og 91 i HD.

Et sats fra Værløse. En, viste det sig, taktisk genistreg.

Krøb holdkampkulturen ind under huden på dem begge med to forskellige udfald? Den ene gennem utallige år skolet til at bære presset og præstere, ikke bare for sig selv, men for holdet? Den anden ikke? Var Ygor skadet? Præget af situationen i sit hjemland, nærmest ligesom de kinesiske spillere var det under All England 2020, hvor de havde opholdt sig månedsvis i karantænelignende forhold i England forud for AE?

Men sikke nogle holdkampe i går. Helt til grænsen.

Hvor var det fantastisk at se unge spillere performe på et højt niveau. Det var super underholdende. “Vores” unge kan godt. De skal bare have chancen. Personligt ser jeg ingen grund til, at utallige udlændinge flyves ind, spiller og flyver hjem igen. Det er det her, der udvikler og lagrer sig i sind og krop.

Jeg er sikker på, at Andreas har rykket sig med de to flotte sejre i går for Værløse. Undervejs fik jeg snakket med farmand, der havde den skønneste Skive dialekt. Tak for snakken.

For mit vedkommende er møderne, de uformelle og spontane rundt på gange og tribuner mindst lige så vigtige som spillet på banerne.

God fornøjelse i Brøndby Hallen i dag.

Nogle skal rejse sig fra skuffende nederlag. Andre skal flyve videre……

Fra nowhere til now here.

Læs også

NY VERDENSRANGLISTE

MEN’S SINGLES Lee Zii Jia (🇲🇾) will cut the gap with Prannoy (🇮🇳) after winning …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.