ditte søby alexander bond

Søby og Bond tog sejren til Dutch

Loading

Den første finale til Dutch International er nu spillet, og det blev med dansk vinder. Ditte Søby og Alexander Bond kunne i tre tætte sæt tage sejren i mixeddouble.

Første sæt startede ikke helt efter planen og Jessica Pugh og Ben Lane kunne således med 21-19 sætte det danske par under pres. Det var også uhyre spændende i andet sæt, hvor englænderne havde matchbold med cifrene 20-19. Men det rystede ikke det unge par der med 23-21 kæmpede sig tilbage i kampen.

Tredje sæt var også tæt, men efter at have været helt lige ved 18-18 tog Ditte og Alexander tre point i streg, og så kunne de med 21-18 nappe den samlede sejr til Dutch International.

– Det var rigtig dejlig at få en sejr nu her hvor vi ikke har spillet så meget sammen i løbet af sæsonen. Det var en tæt og hård kamp, så det er bare ekstra fedt at kunne løbe med sejren til sidst, fortæller Ditte Søby til BadmintonBladet.

Lige nu spiller Mette Poulsen damesinglefinale, inden der til allersidst i Holland skal spille herredoublefinale, hvor begge par er danske.

Resultaterne fra Dutch International

Læs også

Knudsen efter drabelig danskerdyst: De spillede virkelig deres chance

Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen sejrede i anden runde af Dutch International efter et tæt …

2 Kommentarer

  1. Tillykke 👏🏼🇩🇰

  2. Sådan stort tillykke 🇩🇰🏆