Swiss Open: Daugaard/Christiansen leverede kæmpe sensation

Loading

I en af dagens tidlige kampe ved Swiss Open stod Maiken Fruergaard/Sara Thygesen over for en svær modstander i Fukuman/Yonao fra Japan i damedouble.

I 1. Sæt var danskerne godt med, men da sættet skulle afgøres var japanerne skarpest. 21-18 blev 1. Sæt. I 2. Sæt skruede japanerne op for tempoet og udklasserede danskerne. Det endte med et nederlag til Fruergaard/Thygesen på 21-18 og 21-12.

Dansk sensation

Derefter skulle David Daugaard/Mathias Christiansen på en meget svær opgave imod Goh/Tan fra Malaysia. Goh/Tan kæmper en hård kamp om at komme med til OL og spiller godt i øjeblikket. Det resulterede i en semifinaleplads ved All England i sidste uge. Danskerne gik dog med oprejst pande ind til opgøret. Daugaard/Christiansen fik en fremragende start på kampen og tog det malaysiske par på sengen. Noget sensationelt vandt danskerne 1. Sæt med 21-17.

I 2. Sæt fulgte de to par hinanden indtil midten af sættet, hvorefter danskerne noget overraskende rykkede fra igen. Goh/Tan kunne ikke komme tilbage. Det blev derfor til en meget flot sejr til David Daugaard/Mathias Christiansen på 21-17 og 21-14. Fantastisk sejr til danskerne, som slår et malaysisk par i topform.

Senere i dag spiller Mia Blichfeldt, Kim Astrup/Anders Skaarup og Anders Antonsen. Det bliver spændende om de kan følge trop med Daugaard/Christiansen.

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Fruergaard og Thygesen har haft utrolig flot periode: Succes mod gode par ved Uber Cup gav os troen på mere

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard har virkelig vist flotte takter i de sidste par måneder, …