Jan Ø. Jørgensen var igen i dag overbevisende. Foto @ Annette Vollertzen

Jan Ø. tog semifinalepladsen

Loading

I det rene danskeropgør mellem Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen, var det verdens nummer tre Jan Ø. der kunne trække sig sejrigt ud af opgøret.

Specielt første sæt var en ren gyser, hvor det først var efter en del ombolde at sættet blev afgjort. 24-22 til Jan Ø. lød cifrene på.

I andet sæt var Jan Ø. dog noget mere sikker og i modsætning til første sæt hvor de to singler var utrolig tæt, kunne han lukke kampen med 21-14.

– Jeg prøvede for to år siden, at stå i en semifinale, og det er jeg super stolt af, at jeg gør igen. Men jeg vil mere, jeg har prøvet det før. I går kunne jeg også mærke, at det der med at stå i en kvartfinale, det rør mig ikke rigtig mere. Det kan lyde lidt småarrogant, folk må tænke, hvad de vil. Jeg har prøvet det, jeg vil vinde, og det er det, jeg går efter. Der er sgu ikke nogen, der huske alle dem, der har været i semifinaler og finaler. Det handler om at vinde, og jeg skal have mit navn på så mange ting som overhovedet muligt inden jeg stopper, fortalte Jan Ø. Jørgensen efter kampen til Badminton Danmark.

Ouseph eller Sasaki
Semifinalen bliver mod enten Rajiv Ouseph eller Sho Sasaki. Jan har spillet en del gange mod Ouspeh hvor det er blevet til otte sejre i ti kampe, mens det kun er blevet til en enkelt i tre forsøg mod Sasaki.

Den anden semifinale i herresingle til All England står mellem Lin Dan og Chen Long.

Resultaterne fra All England

Læs også

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.