U17 Landsholdet til EM for hold, hvor de gik hele vejen.

Livestream: Se Danmark spille om guldet mod England

Loading

Mandag formiddag bliver det afgjort, om Danmarks U17 landshold vinder EM for sjette gang i streg. Semifinalen mod Frankrig blev vundet med 3-1.

Kampen mod Frankrig startede planmæssigt for Danmark, da Alexandra Bøje/Jesper Toft tog sejren i en tæt mixeddouble-kamp med 14-21, 21-14, 21-16. Derefter slog Michelle Skødstrup til i damesingle med 21-15, 21-5. Og de to piger henter store roser hos træneren, skriver Badminton Danmark.

– Jeg vil gerne rose Alexandra Bøje. Hvis det ikke havde været for hende, ville vi måske ikke have vundet holdkampen. Hun formåede at få det bedste frem i Jesper Toft og i damedoublen holdte hun godt sammen på tingene, siger Jonas Lyduch.

– Michelle Skødstrup spillede også en flot, flot kamp i damesingle. Hun er lidt uvant på denne scene, så det var flot klaret af hende.

Jesper Toft tabte herresinglen i to sæt, før den føromtalte damedouble Alexandra Bøje/Amalie Magelund Krogh vandt  med 21-15, 21-17, og dermed var 3-1-sejren hjemme til Danmark.

Danmark møder England i finalen. Det er tredje gang i træk, at de to nationer står overfor hinanden i finalen – og alle tre gange med Danmark som sejrsherre. Finalen spilles kl. 10.00 og kan følges på livestream fra Lubin.

Læs også

Italian International: Tre danske damer er klar til at kæmpe om guld

Et hav af danskere var lørdag i aktion ved Italian International, men da dagen var …