Viktor Axelsen i jubel

Axelsen slår stærk indoneser efter velspillet opgør

Loading

Viktor Axelsen sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters.

Axelsen var oppe mod Jonatan Christie fra Indonesien. Indoneseren er nummer 13 i verden, mens Axelsen er verdensetter. De to har ikke mødtes før.

I første sæt kom indoneseren aggressivt og tændt ud og bragte sig foran med 4-1. Ved 7-4 var han også i front. Her var danskeren specielt god til at komme først på nettet, hvorfor han tog fem point i træk. Foran var han også ved opholdet, her med 11-8. Denne føring blev kun øget herefter. Først kom han nemlig i spidsen med 15-9, og derefter lukkede han sættet med 21-15.

I andet sæt kom indoneseren igen godt ud og bragte sig foran med 3-0. Foran med tre var han også ved 7-4. Herfra fik danskeren meget bedre fat, og ved opholdet var det nu ham, der var i front med 11-9. Derfra blev da mere lige, da danskeren blandt andet begyndte at spille mere utålmodigt. Derfor var det helt tæt ved 14-14. Lige var det hele vejen frem til den spændende afslutning, hvor indoneseren trak det længste strå og vandt 21-19. Kampen blev spillet i et højt tempo og der var masser af flotte dueller.

Tredje sæt bød på en indledningsvis skarp dansker, idet han kom foran 4-2. Skarpheden bibeholdte han derefter, hvorfor han tog en stime på fire point. Han holdt en fornuftig føring ved opholdet, hvorfor han var i spidsen med 11-5. Derfra kom han også i front med 16-11, før han lukkede sættet med de sikre cifre 21-12.

Senere skal Pedersen og Juhl blandt andet i aktion.

Resultater fra Malaysia Masters

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.