Danskerne sikrer sig tre kvartfinalepladser i Wales

Loading

Danskerne havde en blandet eftermiddag ved Welsh International.

Søren Hald og Oliver Thomsen var nogle af de danskere, der formåede at spille sig videre til kvartfinalerne. De slog skotske Jack Macgregor Og Ciar Pringle efter en kamp, der gik ud i tre sæt. I første sæt tabte danskerne relativt klart med 17-21, men i andet sæt var de suveræne og vandt 21-10. Tredje sæt var en tæt affære, men det lykkedes det danske par at vinde 21-19. Søren Toft og Pernille Bundgaard er også kvartfinaleklar.

Søren Hald fortsatte også med at imponere i single. Han har nu spillet sig hele vejen frem til kvartfinalen fra kvalifikationen. I går slog han endda en højt seedet spiller, og i dag var det så englænderen Luke Pearce, der fik danskerens styrke at mærke. Han tabte godt nok andet sæt, men de to andre sæt bød på en yderst komfortabel dansk sejr.

To danske damedoubler var også i aktion, og de var tæt på at vinde mod højt seedede par, men måtte nøjes med at snuppe et sæt. Det samme var Sofie Nyvang sammen med sin partner Ciara Torrance fra Skotland. Også de var oppe mod et højt seedet par og formåede ikke at vinde den svære kamp. Resten af danskerne klarede heller ikke skærene.

Kvartfinalerne spilles aften.

Resultater fra Welsh Internatonal

Læs også

Søren Toft efter flot sejr: Under kampen måtte jeg løbe på toilettet og kaste op

Søren Toft vandt nogle flotte sejre i dag ved Welsh International, specielt set i lyset af, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.