Søren Toft.

Søren Toft: Man kan ikke komme langt i to kategorier med dårligt helbred

Loading

Søren Toft sejrede i mixeddouble, men måtte give fortabt i herresingle i anden runde ved Welsh International.

I mixeddouble var Søren Toft først på dagen sammen med Pernille Bundgaard oppe mod Aleksander Jablonski og Magdalena Witek fra Polen. Danskerne endte med at tabe et meget tæt første sæt med 23-25. Herfra fandt de dog opskriften og sejrede suverænt i andet sæt med hele 21-9. I andet sæt kom de foran 11-8 ved opholdet. Denne føring holdt de fast i ved både 13-11, 15-13 og 18-17. Herfra tog de de sidste tre point i træk og vandt med 21-17. Toft havde dette at sige til BadmintonBladet efter kampen:

– Mixen var en meget rodet kamp, hvor den polske pige var meget skarp, men drengen haltede lidt efter. Men vi forsøgte at spille bolden over på ham, og det var der, hvor vi havde størst succes.

Sygdom gjorde det svært i single

I single stod han over for useedede Ben Torrance fra Skotland. Den femteseedede dansker lagde bedst ud, idet han bragte sig i front med henholdsvis 3-1 og 5-7. Derfra gik det dog ned ad bakke og han kom bagud i flere omgange med 9-11, 11-14 og 15-16. Her tog han dog en stime på hele fem point og kom foran med 20-16. Torrance gjorde ham dog kunsten efter, og han tog endda et point mere end Toft i træk og vandt 22-20.

I andet sæt var Toft i indledningen bagud 2-5. Derefter afgjorde Torrance reelt sættet ved at komme foran 11-3 og 18-10. For selvom danskeren kæmpede bravt for at komme tilbage, måtte han se sig slået med 21-17. Toft udtalte, at det var en svær kamp grundet dårligt helbred:

– Min single var okay i perioder, men jeg må også bare erkende, at man ikke kan spille to kategorier og så performe godt og komme langt i begge, når helbredet ikke er på toppen. Jeg har det bedre i dag, men det er slet ikke nok til at vinde.
Jeg er selvfølgelig meget skuffet og mega ærgerlig over det, for jeg havde set mig selv gå langt i turneringen, men jeg ved også med mig selv, at når der er gået lidt tid, så kan jeg godt acceptere det på grund af sygdommen i kroppen.

Der er stadig masser af danskere, der skal i aktion ved turneringen i dag.

Resultater fra Welsh International

Læs også

Toft: Det er sådan en kamp, alle badmintonspillere ønsker sig

Søren Toft spillede sig i går videre fra kvartfinalen og var især tilfreds med sit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.