Turkey International: Flere danske seedninger ved tyrkisk turnering

Loading

Der er gode danske muligheder for succes ved sidste turnering inden jul med dansk deltagelse, når Turkey Internationals hovedturnering i dag skydes i gang.

Det vrimler ikke just med spillere fra den øverste verdenstop, når Ankara i denne uger danner ramme for dette års Turkey International. Topseedet i herresingle og damesingle er således rangeret som henholdsvis nummer 87 og 63 på verdensranglisten.

Ikke desto mindre stiller de danske spillere talstærkt op, og med lille håndfuld seedninger kan vi med rette have store forventninger til det danske kuld.

To seedninger i mixeddouble
Med hele to seedninger i mixeddouble ligner det rækken, som vi for alvor måtte sætte vores lid til. Bundseedet, og dermed seedet til en plads i finalen, er Ikast-parret Susan Ekelund og Mikkel Stoffersen. De to huserer pt. begge som nummer 20 på den danske rangliste, og er derfor en del af den danske sub-top.

Også tredjeseedede Emilie Aalestrup og Mathias Thyrri har fine muligheder for at gå langt ved turneringen. Begge par er således oversiddere i første runde, og meget skal gå galt, hvis ikke parrene får sejre med i deres første kampe.

Læs også: Emilie Aalestrup: Status på træningsopholdet i Indien

ABC Aalborg-parret Pernille Bundgaard og Søren Toft Hansen er ligeledes at finde i turneringen, og de to kan løbe ind i Aalestrup og Thyrri i en eventuel kvartfinale.

Søren Toft Hansen spiller også herresingle ved Turkey International, hvor han er seedet til kvartfinalen.

Unge herredoubler kan overraske
Mange danskere i har tirsdag været igennem kvalifikationen, og især i herredouble ser det spændende ud for de danske par. Fire danske par er klar til hovedturneringen, hvoraf flere af dem kan overraske til trods for, at de ikke er blandt de seedede par.

Blandt dem er Mikkel Stoffersen og Mathias Thyrri, der i første runde møder et russisk par. De to danske par Philip Illum Klindt og Jeppe Schack, samt Alexander og Frederik Æbleøe Christesen er ligeledes klar til start.

Tidligere U17-europamestre Paw Eriksen og Mads Thøgersen er ligeledes et interessant par, der er med i turneringen. Er du nysgerrig på badminton odds, kan 3bookmaker være et sted at starte for dig.

Læs også: Eurasia Bulgarian Open: Søren Toft Hansen og Mathias Thyrri Jørgensen strøg til tops

Sidstnævnte klarede sig i øvrigt videre til hovedturneringen i herresingle, blandt andet efter en sejr over Odense-holdkammeraten Søren Hald, der blev slået i to sæt.

Hovedturneringen er netop skudt i gang.

Program: Turkey International

Læs også

Stoffersen og Thyrri gik glip af vildt hattrick i Tyrkiet

Mikkel Stoffersen og Mathias Thyrri tabte finalen ved Turkey International. Mikkel Stoffersen og Mathias Tyrri …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.