Foto: @iShoot.dk

Den største kamp i VEB’s historie

Loading

Torsdagens semifinale på hjemmebane mod Team Skælskør-Slagelse er den største kamp i Vendsyssel Elite Badmintons historie. VEB har aldrig haft fordel af hjemmebane i en afgørende semifinale.

– Vi glæder os helt vildt til kampen og håber på 1.000 veloplagte tilskuere i Arena Nord, siger træner Morten Olsen.

Han har sammen med holdets anden træner, Allan Kolbro Nielsen, foretaget store ændringer i forhold til tirsdagens 3-3-kamp i Skælskør.

Clara Nistad spiller damesingle, hvilket skubber Beiwen Zhang over i damedouble med Emma Wengberg. Derudover bytter Jacco Arends og Lasse Mølhede plads. Det betyder, at hollænderen spiller herredouble med Zvonimir Durkinjak, men Maria Helsbøl får Mølhede som makker i mixeddouble.

Sjællænderne har denne gang Scott Evans i anden herresingle, hvilket placerer Joachim Persson i mixeddouble med den tidligere VEB-spiller Josephine van Zaane. Desuden erstatter Camilla Juhler Kristiansen Katrine Nielsen i damesingle.

De to holdopstillinger

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har købt torsdagens semifinale, så der er gratis entre i Arena Nord, hvor der er kampstart kl. 19.00.

– Vi har 135 gæster til spisning i vores erhvervsklub. Det er ny rekord, så vi håber på 800-1000 tilskuere. Vi kan mærke i hele Nordjylland, at interessen for kampen er stor, udtaler VEB-formand Jan R. Jensen.

Hvis også kampen i Frederikshavn ender 3-3, skal der spilles Golden Set om billetten til DM-finalen, der afvikles torsdag 4. maj i Frederiksberg Hallerne. Team Skælskør-Slagelse har været i DM-finalen de seneste fire år.

Pressemeddelelse: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.