Ygor Coelho

Højbjerg: Det bliver en spændende sæsonstart

Loading

Højbjerg bliver så at sige kastet for løverne allerede i den første kamp i Badmintonligaens grundspil, hvor holdet på hjemmebane møder Team Skælskør-Slagelse, som ligner et godt bud på Top 3 sammen med Skovshoved og Vendsyssel.

Højbjerg har fået tilgang af den 21-årige brasilianer Ygor Coelho, der pt. rangerer som nr. 38 i verden og ved det nyligt overståede VM var han blandt de 16 sidste i herresingle. Mod TSS spiller han 1. herresingle mod hollandske Mark Caljouw, og det ligner ifølge sportschef Michael Kjeldsen er åben kamp. I 2. herresingle er der også udenlandsk islæt, idet Kasper Dinesen skal møde Englands næstbedste, Toby Penty. Umiddelbart ligner det en svær kamp, om end man ikke skal undervurdere Højbjerg-spillerens rutine.

I mixeddouble står de tidligere herredouble-makkere Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard over for hinanden. Bay-Smidt har Alexandra Bøje som makker, mens Søgaard har Selena Piek. Også her er der tale om en åben kamp, hvor det psykologiske spil kan blive afgørende.

I damesingle skal Iben Bergstein møde Line Kjærsfeldt, og det ligner lidt en op-ad-bakke kamp for Højbjerg-spilleren. I damedouble møder Gabriella Bøje og Marie Louise Steffensen en ny konstellation i form af russiske Olga Morozova og svenske Amanda Högström. TSS-parret må på papiret anses som favorit, men har ikke tidligere spillet sammen, hvilket Højbjergs godt sammenspillede duo måske kan udnytte.

I herredouble står danmarks- og europamestrene Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup Sørensen over for hinanden. Skaarup med Oliver Leydon-Davis ved sin side, mens Astrup har Søren Gravholt som makker. Det bør blive et brag af en kamp, som tegner meget lige.

Af Ingolf M. Graae, kommunikationsansvarlig i Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.