Flemming Quach. Foto: @ Allan Høgholm Photography

Tidligere stortalent lever iværksætterdrømmen ud

Loading

Flemming Quach var et lovende badmintontalent, men skader satte en stopper for karrieren i en tidlig alder. Nu tager han erfaringerne fra karrieren og fra sine andre jobs med ind i et iværksætteri-eventyr, hvor en ny app skal gøre en forskel for atleterne.

For nogle sæsoner siden var danskeren at finde i den danske top 10, og der tørnede han ud i Badmintonligaen for AB Aarhus. En skadet achillessene tvang ham dog til at slutte en perspektivfuld karriere meget tidligt. Derfor tog han en anden vej i livet, da han i 2016 blev marketingsmedarbejder i Taiwan for Victor.

Og med denne nylige erfaring og hans badmintonkarriere i bagagen, har han nu udviklet sin nye app, som hedder AppForFans. Hvis man som atlet vil benytte denne skal man godkendes, da Quach og skaberne bag kun er interesseret i seriøse atleter. Dette forklarer han på sin blog.

Ydermere siger han, at man som atlet kan få annoncer i ens profil sammen med ens sponsorer. Dette er nyttigt, fordi det via disse sponsorannoncer giver atleten og sponsorerne muligheden for blandt andet at holde øje med, hvor mange visninger annoncen har.

– Disse data kan bruges til evaluering af sponsoratet, skriver han på sin blog.

I disse annoncer kan man som atlet for eksempel vidensdele ens kost- og træningsvaner, ligesom der også kan laves sådan noget som afstemninger.

Quach lægger vægt på betydningen af sådan en app, da det generelt er svært at få sponsorer, hvilket han har oplevet på egen krop, medmindre man er en verdensstjerne. Og der er et par opdateringer på Facebook engang imellem ikke nok. Sådanne opslag bliver nemlig hurtigt glemt igen og sætter sig derfor ikke fast i folks bevidsthed. Quach hiver her frem i sine erfaringer fra den anden side af forhandlingsbordet, hor han også sidder, til at understrege denne pointe.

Man kan læse mere om ideen via nedenstående link.

Kilde: Flemming Quachs blog

 

 

2 Kommentarer

  1. Fedt Flemming Quach 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.