1. division: Skovshoved 2, Højbjerg 2 og Hvidovre i kamp om overlevelse

Loading

Der er spillet tre af de fem runder i nedrykningsspillet fra 1. division. Tredje runde havde nogle interessante opgør, hvor to af bundholdene, Hvidovre og Skovshoved endte med at tage point fra de to tophold.

Skovshoved 2 tog hjemme imod Solrød 2, og her lykkedes det hjemmeholdet at hente et enkelt point. Solrød 2 fik således to, og med samlet 13 point er det helt sikkert at de også er at finde i næste sæsons 1. division. Skovshoved er dog stadig i fare for at rykke ned, men det ene point kan vise sig at være vigtigt i kampen om at holde Højbjerg 2 og Hvidovre under sig.

Stilling, kommende kampe og resultater i 1. division

Hvidovre fik dog et enkelt point mod 1. divisions nummer to, Værløse 2, og dermed er det nu oppe på siden af Højbjerg 2. De to hold har tre point hver, hvor Skovshoved 2 har fem. Med to runder endnu er der derfor stadig kamp om hvem af de tre hold der skal en tur ned i 2. division.

Det sidste hold i rækken er KMB2010 som har ni point. Selvom både Hvidovre, Højbjerg 2 og Skovshoved 2 alle point-mæssigt kan nå KMB2010, er det ikke muligt, da de møder hinanden på kryds i de sidste to runder, og to af dem kan således ikke begge passerer.

Nedrykningskampen vil derfor blive et opgør mellem Skovshoved 2, Hvidovre og Højbjerg 2. I næste runde mødes Skovshoved 2 og Højbjerg 2, hvor Hvidovre møder KMB2010.

I 2. division er det nu allerede sikkert at Langhøj rykker op. Nummer to hold der skal rykke op bliver enten Lillerød eller AB Aarhus 2.

Læs også

Lillerød: Fornem sæsonpremiere

I en fantastisk lydkulisse som ikke længe set og hørt i Lillerødhallen lykkedes det mandag …

En kommentar

  1. Med risiko for flueknepperi.
    Hvis Hvidovre og Højbjerg får max point i deres sidste to, så ender de også på 9 point. Reglerne siger at vundne kamp tæller først, og derfor vil Højbjerg blive oppe.
    Hvidovre og kmb vil derefter begge have 2 vundne kampe og så er det scoren der tæller. Bom så rykker KMB ned.

    Men hey! Det jo bare tal 😉

    #KMBfårpointlørdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.