Badmintonligaen: Værløse satte sig hårdt på Ikast

Loading

Badmintonligaens nummer tre, Værløse, tog tirsdag aften imod bundholdet Ikast.

“Hvem var det, der vandt idag? Det var dem fra VB af”, lød Værløse-mandskabets kampråb efter opgøret i Værløse-hallerne. Det blev en kamp helt på hjemmeholdets præmisser, og det blev ikke denne aften, at Ikast fik sæsonens første point på kontoen. Til gengæld vandt de en kamp.

Værløse har et slagkraftigt mandskab med gode reserver, specielt på damesiden. Det så man blandt andet i damesinglen, hvor Julie Dawall har afløst Anna Thea Madsen, der har været længe ude med en skade.

Julie Dawall vandt sikkert i to sæt over Ikasts uortodokse russer, Olga Arkhangelskaya. Det skete samtidig med, at Søren Gravholt og Mai Surrow vandt mixeddoublen over et godt kæmpende Ikast-par, Mikkel Stoffersen og Sonja Pekkola.

Anden runde med 1. herresingle og damedouble gav kun sporadiske glimt af usikkerhed i liga-treernes forsvar. Hjemmeholdets Rasmus Messerschmidt arbejdede som altid i et højt tempo, og det efterlod kun få åbninger til Dey Subhankar. Kampen blev vundet af Værløse med 21-14, 21-16.

I damedouble var Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattison som forventet en klasse bedre end Janne Kornum Thomassen og Susan Ekelund. Ikast-pigerne må suge erfaring til sig og affinde sig med de uundgåelige nederlag, der kommer.

Ikast-træner Sune Gavnholt var sammen med Mathias Baskjær et af de tætteste forhåndsbud på en kampvinder for uldjyderne. Men Nikolaj Overgaard og Steve Olesen havde godt styr på begivenhederne og sejrede til 5-0 for Værløse.

På dette tidspunkt af kampen havde Ikast sit første vundne sæt til gode. Det ønskede Frederik Aalestrup i 2. herresingle at ændre på. Han gik frisk til sagen, og efter at have tabt et lige første sæt til Mikkel Mikkelsen strøg Ikast-singlen afsted med sejren i komfortabel stil. 18-21, 21-12, 21-14 stod der på tavlen i Aalestrups favør. Fin moral af ham.

Dermed vandt Værløse holdkampen med 5-1. De sætter tre point på kontoen og fastholder tredjepladsen i grundspillet. Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem Værløse og Ikast.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …