Viktor Axelsen. Foto @ Djarum Badminton

Axelsen er nomineret til atleternes egen pris

Loading

Viktor Axelsen er nomineret til BT Guld.

Axelsen er nomineret til endnu en flot pris, denne gang BT Guld, der kaldes sportens eller atleternes egen pris. Dette gør den, fordi atleternes afgør, hvem der vinder prisen. Helt præcis er det 40 af Danmarks dygtigste sportsfolk, der vælger vinderen. BT har dette at sige om Axelsens nominering:

– Indstillet til BT Guld for at have vundet verdensmesterskabet i badminton. Verdensmesterskabet var det første for en dansk herresingle i 20 år og blev sikret efter en finalesejr over den femdobbelte verdensmester Lin Dan. Viktor Axelsen vandt siden Japan Open og sluttede 2017 som nummer et på verdensranglisten.

Og man kunne tilføje, at han har vundet yderligere to Super Series-titler. Af de flotte nomineringer Axelsen har fået i år kan blandt andet nævnes nomineringen til Årets Sportsnavn og Kulturministerens Idrætspris. Og nu altså denne. For at se de øvrige ni nominerede kan du klikke på linket under artiklen.

Årets Sportsnavn og BT Guld bliver uddelt ved et stort gallashow på DR den 6. januar.

Kilde: BT

6 Kommentarer

  1. Han fortjener det hele 👍🏼

  2. Så mega fortjent 👌⭐️💪🇩🇰👏😉

  3. Det kan ikke være andre🇩🇰🇩🇰mega fortjent,altid en kæmpe og nervepirrende fornøjelse at se ham spille🇩🇰og meget sympatis 🇩🇰🇩🇰

  4. Det kan ikke blive andre!!!🎆🍾😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.