VEB: Vi forbereder os på nedrykningskampe

Loading

Kun én sejr i seks kampe og senest et ydmygende 0-6 nederlag på hjemmebane til Odense. Vendsyssel Elite Badmintons sæson har indtil videre været en stor skuffelse, og selv om chancen for at kvalificere sig til kvartfinalerne endnu eksisterer, er spillerne blevet bedt om at sætte kryds i kalenderen ud for de datoer, hvor kvalifikationsspillet afvikles.

– Vi er nødt til at være realistiske i vores tilgang til resten af sæsonen, og vi forbereder os derfor på, at vi skal spille seks kampe i kvalifikationsspillet, fortæller VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Det er et større puslespil at få spillernes individuelle turneringer til at passe sammen med kampene i Badmintonligaen. Det gælder især for amerikanerne Paula Lynn Obanana og Eva Lee, som både spiller turneringer i Asien, Europa og Amerika. Nu ved de, hvornår de skal spille i Danmark, og så kan de planlægge resten af deres program efter disse kampe.

VEB kan med en 4-2 sejr i aften over Gentofte komme forbi netop Gentofte og dermed avancere til ottendepladsen, der giver adgang til kvartfinalerne. På papiret ligner det dog ikke tre point til VEB, som desuden har et vanskeligere afslutningsprogram end Gentofte. VEB mangler Greve ude og Skovshoved hjemme.

– I mine øjne er vores vigtigste opgave at vise kampgejst. Spillerne skal sende et signal til ledelsen, tilskuerne og sponsorerne om, at alvoren er gået op for dem. De skal udstråle vilje, spillelyst og fight. Det handler om, at vi tanker selvtillid til kampene efter nytår, udtaler VEB’s formand.

I forhold til Odense-kampen er der sket flere ændringer på VEB’s hold. Ville Långs skuffende resultater har sendt ham så langt ned på ranglisten, at Peter Mikkelsen nu spiller første herresingle. Paradoksalt nok sikrede Ville Lång sig i søndags karrierens flotteste sejr, da han strøg til tops i Grand Prix-turneringen Scottish Open efter ikke mindre end seks sejre.

Alle tre doubler er desuden ændret. I herredouble får Frederik Aalestrup sæsondebut. Han afløser Zvonimir Hölbling, som er optaget af eksamen i Kroatien. Eva Lee flyttes over til Zvonimir Durkinjak, mens Stasa Poznanovic spiller damedouble med Paula Lynn Obanana.

Opgøret mellem VEB og Gentofte begynder torsdag d. 27. november kl. 19.00 i Arena Nord i Frederikshavn.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.