Foto @ Annette Vollertzen

Polish Open: Holst spillede sig i finalen

Der var to danske badminton-islæt i fredag aftens semifinaler ved turneringen Polish Open. Kun en slap videre til lørdagens finalerunde.

Bundseedede Anna Thea Madsen var favorit til at slå ukrainske Marija Ulitina. Det blev imidlertid til en kort kamp. Første sæt var tæt, men ret skuffende måtte den klejne Værløse-spiller forlade Arlamow efter mindre end en halv times spil.

Holst i finalen
Til gengæld stod Emil Holst for favoritpresset mod Kestutis Navickas. Litaueren blev hurtigt sat af i første sæt, som Emil vandt med 21-14. Andet sæt udviklede sig lidt anderledes, men fra 15-13 skruede Solrød-spilleren op for tempoet. Finalepladsen mod Daren Liew fra Malaysia blev sikret med endnu en gang 21-14.

En tilfreds Emil Holst har forbedret sit spil og forberedelser.

– Jeg synes, at jeg har været god til at blive klar til kampene. Jeg har et professionelt fokus op til og under kampene. Og så har jeg generelt spillet bedre både fra bagbanen og forbanen i denne her turnering, fortæller Emil Holst til Badmintonbladet.dk.

Trods en stærk finalemodstander er Emil Holst fortrøstningsfuld.

– Jeg forventer, at jeg gør mit bedste og giver alt, hvad der er i kroppen. Jeg synes, at jeg har masser af energi tilbage, selvom vi er på sidste dag af turneringen. Så jeg glæder mig meget til kampen, men Daren spillede rigtig godt i dag, så det bliver en meget lige kamp.

Se alle resultater fra Polish Open 2015.

 

Læs også

Danmark slutter gruppespillet af med sejr

Det danske landshold til UVM i badminton, tog her til formiddag en vigtig sejr mod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.