All England-heltene i aktion i Gentofte

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

Loading

Første kvartfinaleopgør i Badmintonligaen mellem lokalrivalerne Gentofte og Skovshoved blev afviklet tirsdag aften, og der var masser af All England-stjernestøv.

Med undtagelsen af Sara Thygesen var mestrene fra Skovshoved mødt til kamp Ved Stadion med stærkeste opstilling. Det betød, at der var tre All England finalister repræsenteret for udeholdet: Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Carsten Mogensen.

Kampens resultat var der kun beskeden spænding om; men særligt i singlerne bed Gentofte-spillerne godt fra sig. Især imponerede unge Line Christophersen ved at presse DM-vinder Mette Poulsen helt til det yderste med en spektakulær 30-29 afgørelse i tredje sæt.

Begge herresingler gik i tre sæt, men favoritterne Emil Holst og Rasmus Gemke red stormen af mod henholdsvis Joshua Eipe og Mads Christophersen. Gemke-Christophersen blev ikke færdigspillet.

Damedoublen blev ikke afviklet, men de to andre doublekampe var ulige opgør, og Skovshoved sikrede sig et solidt udgangspunkt før returkampen mandag d. 26. marts.

Holdkampens resultat blev 4-0 til Skovshoved. Se kampresultater fra DM-kvartfinalen mellem Gentofte og Skovshoved

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

3 Kommentarer

  1. Noget info om de ikke-spillede kampe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.