Foto @ Annette Vollertzen

Flere danske sejre til Scottish Open

Loading

Scottish Open kastede her til aften flere danske finalepladser af sig. Først og fremmest var der danskeropgøret i damesingle mellem Mette Poulsen og Julie Finne-Ipsen, men der var flere der ville være med i søndagens kampen.

Førsteseedede Mathias Christiansen og David Daugaard skulle godt nok bruge tre sæt, men så var finalepladsen også en realitet. Første sæt blev vundet planmæssigt, men efter at have tabt andet sæt med 16, skulle der et tredje sæt til. Her var der ikke tvivl om udfaldet, da Daugaard og Christiansen med 21-11 bookede pladsen i finalen.

I damesinglen var det Mette Poulsen der i to sæt slog Julie Finne-Ipsen og således skal møde Sabrina Jaquet, som slog Mia Blichfeldt i tre sæt.

I mixeddouble blev det ikke til en finaleplads, efter at Sara Thygesen og Mathias Christiansen, i to sæt tabte til de førsteseedede.

Anders Antonsen skal også spille finale til Scottish Open. Efter tre sæt kunne han tage sejren mod den tidligere vice-europamester og Lillerød spiller Henri Hurskainen. Første sæt blev vundet 21-19, men efter at have tabt andet sæt 21-14, skulle der et tredje sæt til. Her blev det ligeså tæt som i første, men med 21-19 kunne Antonsen tage finalepladsen. Her skal han møde Joo Ven Soong som slog Fabian Roth ud.

Der er stadig mulighed for endnu en dansk finaleplads, da dagens sidste kamp er damedouble, hvor Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby Hansen spiller mod Yin Loo Lim og Yap Cheng Wen.

Resultaterne fra Scottish Open

Læs også

Kirsty Gilmour vandt endelig Scottish Open

Der var dansk deltagelse i to af finalerne til Scottish Open her til eftermiddag, desværre …