Victor Svendsen er en af de spillere, der har fået glæde af det nye center. Foto @ Ibolya Berényi

Svendsen efter snævert nederlag til klassespiller: Det her var en god chance

Loading

Victor Svendsen tabte en tæt kvartfinale ved Austrian Open til en tidligere Denmark Open-semifinalist. Efter kampen var danskeren meget skuffet.

Svendsen fortalte BadmintonBladet før turneringen i Østrig, at det kunne være rigtig fedt at spille en kvartfinale mod Parupalli Kashyap. Den andenseedede inder har tidligere været helt oppe i verdenstoppen, specielt i 2014, hvor han blandt andet spillede semifinale ved Denmark Open. Skader har dog plaget ham meget i de sidste par år.

Svendsens drøm endte med at gå i opfyldelse i går, og i kampen ydede han også god modstand. I slutningen af de to sæt var den stærke indiske spiller dog bedst, hvorfor han vandt med 21-17 og 21-19. Dette skuffede Svendsen meget:

– Jeg fulgte min taktik med at få flyttet ham rundt i højt tempo og vente på de rigtige chancer. Han vinder, fordi han tager de rigtige chancer i afslutningen af hvert sæt, og jeg simpelthen ikke er rolig nok og laver for nemme fejl! Lige nu er jeg mega skuffet. Det her var en god chance, siger han til BadmintonBladet.

Kashyap ligger i baghovedet

Spurgt ind til, hvordan turneringen ellers er gået, er han dog godt tilfreds. Han har da også hentet et par sikre sejre over først en italiensk kvalifikationsspiller og siden en inder. Dermed levede han op til sin seedning som nummer syv. Han kan imidlertid stadig ikke slippe kampen mod Kashyap:

– Jo, det er to kampe, jeg skal vinde og kommer relativt nemt igennem, så det er bestemt positivt. Men jeg er sindsyg skuffet over måden, jeg spiller de afgørende bolde på i hvert sæt mod Kashyap.

Der er flere danskere i aktion i dagens semifinaler.

Resultater fra Austrian Open

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.