Foto @BadmintonBladet

Fire doubler klar til Syed Modi semifinalerne

Loading

Det blev til en blandet dansk dag i Indien hvor der nu er blevet spillet kvartfinaler. Det blev trods alt til fire semifinalepladser alle i double.

I mixeddouble lever drømmen om en ren dansk finale i bedste velgående. Sara Thygesen og Mathias Christiansen skulle godt nok bruge tre sæt på at slå russerne Evgenia Dimova og Evgenij Dremin, efter at de havde tabt første sæt 21-15. Men med 21-10 og 21-15 tog danskerne pladsen i semifinalen.

I den anden semifinale står ikke overraskende Christinna Pedersen og Joachim Fischer som i to sæt spillede sig videre. I morgen møder begge par indisk modstand.

Indisk modstand venter også Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl som fik en walk over sejr i deres kamp.

I herredouble spillede Mathias Boe og Carsten Mogensen sig videre efter tre sæt. Første sæt blev tabt af danskerne med 27-25, men så tog herredoublen ellers fat, og med 21-10 og 21-11 slog de Hendra Setiawan og Boon Heong Tan.

I herresingle tabte både Hans-Kristian Vittinghus og Emil Holst. Vittinghus havde tidligere to gange mødt inderen Sameer Vamer, uden at vinde, og det blev der således heller ikke ændret på idag på trods af at Vamer er placeret 20 pladser under Vittinghus på verdensranglisten.

Det var også en frustreret Vittinghus der efterfølgende kommenterede på Facebook:

Resultaterne fra Syed Modi

Læs også

VEB bruger ufine kneb: Får Vittinghus’ mormor til at servere lever

Der er Badmintonliga-brag i Skælskør tirsdag aften, hvor TSS tager imod VEB fra Vendsyssel. Der …

En kommentar

  1. Ønsker jer held og lykke i morgen. Hilsen fra Kolding.