Masser af danskerkampe ved Polish International

Loading

Der bliver spillet badminton på livet løs ved Polish International, der afholdes i Bierun i disse dage, og dagen byder på rigtig mange danskerkampe.

Her midtvejs i dagens program er der kun en enkelt dansker, der har tabt sin kamp. Det er Victor Svendsen, der var igennem tre kvalifikationskampe i går. Har mødte i dag Joo Ven Soong fra Malaysia, og de to spillede en lang og tæt kamp.

I første sæt formåede Victor at indhente Soongs syvpointsforspring midtvejs i sættet, men malaysieren vandt alligevel knebent 21-19. Andet sæt gik danskerens vej, idet han snuppede det med 21-16 på en flot slutspurt. I tredje og afgørende sæt førte Victor Svendsen et godt stykke af vejen, men Soong satte et par gode stimer ind og kunne tage sejren med 21-17.

Andre boller på suppen
For Danmarks to øvrige herresingler var der helt andre boller på supper i deres første kampe i dag.

Rasmus Messerschmidt afgav blot 11 points i sin kamp mod Vilson Vattanirappel fra Østrig og skal i anden runde forsøge at gøre det af med Victor Svendsens bøddel Joo Ven Soong. Kigger vi med de rød-hvide briller, kan vi jo håbe på, at hans lange kamp mod Victor har tæret lidt på kræfterne.

Anders Antonsen, der også var igennem tre kvalifikationskampe i går, havde heller ingen problemer i sin førsterundekamp mod Mathias Bonny fra Schweiz. I to stort set identiske sæt brugte han kun 26 minutter på at vinde med to gange 21-8, og han skal nu møde en modstander fra den anden side af sundet, nemlig svenske Daniel Ojaäär.

LÆS VIDERE PÅ SIDE 2
– Pigerne kan også
– Tæt herrekamp
– Dagens resterende danskerkampe

Læs også

Glad Holmboe Dahl efter vellykket operation: I morgen skal jeg tilbage på banen igen

Velkommen til min blog. Mit navn er Sofie Holmboe Dahl, og jeg er 21 år. …