Mia Blichfeldt. Foto @ BWF

Solrød sejrede trods overraskende nederlag til Vittinghus

Loading

Solrød vandt aftenens kamp mod Gentofte på trods af et noget uventet nederlag til Vittinghus.

Hans-Kristian Solberg Vittinghus rendte først ind i Joshua Eipe. I en lige start, hvor det stod 10-11 havde begge spillere svært ved at finde baglinjen. Efter opholdet have Vittinghus stadig problemer med dette, som blandt andet gjorde, at han tabte 18-21. I andet sæts start lykkedes alt for Eipe, mens Solrød-spilleren lavede mange fejl. Derfor var Vittinghus bagud med 6-11 ved opholdet. Specielt en god defensiv af Gentofte-manden gjorde, at han kom fora 20-17. Her havde han marginalerne på sin side, da en netruller afgjorde kampen til hans fordel.

Niclas Nøhr og Rasmus Fladberg stødte herefter ind i Joel Eipe og Oliver Babic. Efter en problemfri sejr på 21-12 i første sæt, blev det mere spændende i andet. I denne kamp var det pudsigt nok også en netruller, der afgjorde den dramatiske afslutning. Således blev en bold lige akkurat på Babic og Eipes side, hvilket resulterede i en 24-22 sejr til Nøhr og Fladberg.

Sikre Solrød-sejre i resten af kampene

Jacob Nilsson krydsede dernæst klinger med Mads Cristophersen. I første sæt var Cristophersen overbevisende og vandt 21-18. I andet sæt var Nilsson bagud med fem point ved opholdet, men endte med at vinde med det samme antal point. I tredje sæt fortsatte Solrødspilleren det flotte spil og vandt med hele 21-13.

Johanna Magnusson og Emma Karlsson var derefter oppe mod Julie O. Jensen og Ida Købke. I første sæt udraderede Magnusson og Karlsson Købke og Jensen, da de vandt hele 21-8. I andet sæt var der mere spænding, men hjemmebaneparret endte med at vinde 21-17.

Mia Blichfeldt stod sidst over for Sofie Holmboe Dahl. Blichfeldt lagde flot ud og kom foran 11-7. Herfra trak hun kun fra og vandt med de klare cifre 21-12. I andet sæt kom Solrødpigen igen foran med 11-7, før hun lukkede opgøret med de sikre cifre 21-15.

Dermed vandt Solrød kampen.

Resultater fra kampen

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.