Viktor tørrede gulv med sin modstander

Loading

Der ventede på papiret Viktor Axelsen en tæt kamp i dag, da han skulle møde Son Wan Ho fra Korea. De to ligger hhv. 7 og 9 på verdensranglisten. Indbyrdes stod den 2-0 til koreaneren inden dagens kamp, så det var Viktor, der havde revanche til gode.

Det var da også Son Wan Ho, der kom bedst fra start i dag. 5-2 førte han i første sæt – og så lukkede Viktor faktisk kampen!

Med 100 km/t og uden at se sig tilbage, drønede Viktor forbi Son Wan Ho og fik relativt hurtigt lukket første sæt 21-15. Alt så ud til at lykkes, og revanchen var absolut inden for rækkevidde.

I andet sæt var der kun én spiller på banen – skulle man tro. I løbet af ingen tid var Viktor foran med 9-0, og den chokstart var noget, koreaneren aldrig kom sig over. Han blev i den grad kostet rundt på banen, og Viktor styrede sikkert mod sejr. Denne kom til at lyde på 21-6, og dermed er den danske Odense-mand klar til storkamp i kvartfinalen i morgen – her venter Lin Dan.

Overmagt i damesingle
Ligesom Mette Poulsen tidligere på dagen var Line Kjærsfeldt også oppe mod overmagten. hun stod over for Wang Shixian, Kina, der er seedet 5 ved Denmark Open.

Den danske mester gjorde dog sit for at give kineseren modstand, og hun godt med i starten af de to næsten identiske sæt. Men fra 6-6 i begge sæt trak Wang Shixian sikkert fra, og hun vandt desværre kampen med 21-14 21-12.

Damedouble uden spænding
Bedre gik det for Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl i damedouble. De mødte malaysierne Vivian Kah Mun Hoo og Khe Wei Woon i en kamp, der ikke for alvor bød på spænding.

Christinna og Kamilla rykkede hurtigt fra deres modstandere i begyndelsen af begge sæt, og det var deres fortjeneste, at kampen aldrig blev særligt spændende. I sikker stil udbyggede de deres forspring uden de store chancer for malaysierne, og sejren blev så sikker som 21-16 21-13.

Se dagens resultater fra Denmark Open her.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …