Flyvende Viktor Axelsen sigter mod titlen i Indien

Loading

Dagens kvartfinale for Viktor Axelsen ved India Open var mod formstærke, useedede Tzu Wei Wang. Den hårdtslående taiwaneser kæmpede indledningsvis godt imod, men en tændt Viktor Axelsen var for stærk til slut.

Det blev en kamp præget af masser af spil til forbanen og korte dueller i en vindramt hal. Wang ligger nummer 20 i verden, mens Viktor er nummer 3.

22-årige Wang har leveret gode resultater i Indien i de første runder og blandt andet slået Tian Houwei. Selvom Axelsen havde en føring på 17-13 i første sæt, så smuldrede forspringet på grund af uprovokerede fejl fra danskeren, og han rundede første sæt af med at lave en afgørende fejlserv på 19-20.

Til gengæld lynstartede Viktor Axelsen i andet sæt og bragte sig lynhurtigt på 7-0. Den chokstart kom Wang sig ikke over, og 3.-seedede Axelsen styrede sikkert sættet hjem med 21-14.

I tredje sæt var en god begyndelse vigtig for ikke at give taiwaneseren for meget tro på tingene. Duellerne blev spillet i et hæsblæsende tempo, og ingen af spillerne ville afgive initiativet.

Spillet vekslede en del, men med fynboen i teten. Wang forsøgte hele tiden at holde nettet og afgøre pointene med sit hårde, vinklede smash. Viktor Axelsen leverede en meget disciplineret indsats, hvor han fik flyttet taiwaneseren godt rundt og ventede på sine chancer.

Det gav flest danske point og en fortjent sejr til Viktor Axelsen, der avancerede til semifinalerne med 19-21, 21-14, 21-16.

Modstander i semifinalen bliver enten Ka Long eller Tommy Sugiarto. En eventuel finale kan blive mod Hans-Kristian Vittinghus eller Anders Antonsen, som begge spiller kvartfinaler senere i dag.

Se alle resultater fra India Open 2017.

 

 

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.