Anders Skaarup. Foto @ BWF Youtube

Anders Skaarup om klubskifte: Jeg glæder mig til at vende tilbage

Loading

For fem år siden hentede Michael Kjeldsen som sportschef for Team Skælskør-Slagelse Anders Skaarup Rasmussen over til den sjællandske klub.

Sidenhen er Michael Kjeldsen blevet sportschef i Højbjerg, og nu gør han skaden god ved at hente Anders tilbage til den klub, hvor han gennem 10 år fik sin badmintonopdragelse og oplevede mange succeser.

– Ja, jeg trak i sin tid Anders væk fra Højbjerg, men det glæder mig utrolig meget, at jeg nu med gode sponsorers støtte kan hente ham hjem igen, siger Michael Kjeldsen i en pressemeddelelse.

– Anders er en verdensklassespiller og samtidig en holdspiller, og han kan forhåbentlig hjælpe Højbjergs ligahold op på det næste niveau, så vi i den kommende sæson bliver et midterhold.

Lige så glad Michael Kjeldsen er for igen at få Anders Skaarup i spillerstaben, ligeså glad er Anders for at komme ’hjem’, selv om fortsætter på landsholdstræningen i Brøndby og også bliver boende i Københavns-området.

– Jeg glæder mig til igen at spille for Højbjerg, hvor min rolle – udover at spille – også med den erfaring og rutine, som jeg efterhånden har, bliver at hjælpe holdkammeraterne til at blive bedre, siger Anders Skaarup.

– Jeg glæder mig også til at vende tilbage, fordi jeg kender klubånden og rigtig mange mennesker i Højbjerg Badminton Klub.

Anders Skaarups og hans makker Kim Astrups aktuelle placering på verdensranglisten i herredouble er nummer 12. Den placering kan endda nå at blive forbedret, inden Anders tiltræder i Højbjerg Badminton Klub på en et-årig kontrakt i sæsonen 2017/18.

Herredouble er omdrejningspunktet i Anders Skaarups karriere, og man kan forvente, at det er her, han primært skal gøre fyldest på Højbjergs ligahold. Men mange husker ham sikkert som en glimrende mixeddoublespiller tilbage i Team Aarhus-tiden, og han vandt DM med Sara Thygesen i den kategori i 2012.

Kontraktunderskrivelsen vil i øvrigt finde sted torsdag d. 2. feb. kl. 18.30 i Ceres Park Arena i forbindelse med DM. Anders Skaarup får ved samme lejlighed overrakt sin nye HBK-klubtrøje.

Læs også

Malaysia Masters: Kan Christinna Pedersen gentage 2015?

Topspillernes første turnering i 2018 bliver Perodua Malaysia Masters. Danmark har tre mixeddoubler i aktion …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.