For 218 dage siden ved All England…..

Loading

For 218 dage siden, lørdag den 14. marts 2020, ca kl 18.30 var vi vidner til dette.

Scenen var semifinalen i herresingle mellem Chou Tien Chen og Anders Antonsen ved All England 2020.

Ved stillingen 17-14 til Chou i første sæt vrikker AA om på anklen og må senere køres ud af hallen.

Verden udenom Birmingham Arenaen var i gang med en større nedlukning af den slags forsamlinger og begivenheder, og mange bag diverse skærme og blandt de deltagende spillere undrede sig over, at turneringen blev afholdt, især også med fyldte tilskuerpladser.

På den danske Wikipedia kan man læse dette:
“I modsætning til de fleste andre sportsbegivenheder i Europa på det tidspunkt, blev All England 2020 gennemført som planlagt på trods af den igangværende COVID-19-pandemi. Det afstedkom undren fra spillerne, bl.a. Hans-Kristian Vittinghus, der allerede under turneringen opfordrede BWF til at suspendere turneringen,[1] ligesom Saina Nehwal og Mads Conrad-Petersen efter turneringen rettede hård kritik mod arrangørerne for at gennemføre mesterskabet, hvilket Conrad-Petersen kaldte en “forfærdelig beslutning”. Nehwal anklagede endvidere arrangørerne for at vægte økonomiske årsager højere end spillernes helbred og følelser.[2] Og efter sin kvartfinalesejr udtalte Viktor Axelsen bl.a. at det “godt kan virke surrealistisk, at vi render rundt og spiller badminton, når vi samtidig kan følge med i, hvad der foregår hjemme i Danmark og ude i resten af verden.”

https://da.wikipedia.org/wiki/All_England_Open_2020

I dag står AA i finalen mod sin barndomsven Gemke ved DANISA Denmark Open 2020. Den første rigtige turnering på det niveau siden All England for 7 måneder siden.

De mødte også hinanden i kvartfinalen fredag den 13. marts ved All England. Dengang vandt AA 21-10 / 21-13. Fotoet er fra aftenen før på hotellet.


Verden er forandret på mange områder. Sportsverden og dens udøvere, store som små, har haft – og har det fortsat svært. Der er mange restriktioner, som vi må indordne os under for at kunne udøve vores sport – badminton!

Stor tak til Badminton Danmark for at have holdt fast i gennemførelsen af DANISA Denmark Open 2020 på trods af indskrænkninger, afbud, kritik, frygt, muligt økonomisk tab osv.

Det har krævet mange forberedelser før og ekstra hænder fra frivillige og ansatte under afviklingen af turneringen. Og sikkert også kostet en del økonomisk blandt andet på grund af langt færre betalende tilskuere.

Men i dag vil vi nyde finalerne!

Vi elsker badminton!

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.