Sara Thygesen og Niclas Nøhr.

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Loading

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet fortæller Thygesen om, hvordan det var at vinde turneringen og om selve finalens forløb.

Umiddelbart efter sejren var Thygesen meget glad for denne og sammenlignede den med German Open for et par uger siden, hvor de to danskere dog tabte finalen:

– Det var rigtig dejligt. Jeg synes ikke German Open og denne her turnering er helt på samme niveau – der var mange flere asiatere med til German. Men det er altid sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen.

Danskerne levede op til favoritværdigheden

I dagens finale var danskerne oppe mod de to tyskere Peter Käsbauer og Olga Konon. Tyskerne var overraskende i finalen, da de kun indtager en 87.-plads i verden. Käsbauer har dog for nogle år siden været helt oppe som nummer 21 i verden i mixeddouble. Det danske par er derimod nummer 42 og på vej op ad verdensranglisten. Danskerne havde desuden vundet de to pars to hidtidige opgør i ret sikker stil. Da disse begge er blevet spillet inden for det sidste halve års tid, lovede det godt for en god dansk-finale-præstation.

Finalen forløb da også på mange måder mere smertefrit end gårsdagens semifinale, hvor danskerne virkelig måtte kæmpe for sejren i en udmarvende tresæts-kamp. I dag var der nemlig kun spænding i første sæt, som danskerne endte med at vinde med de spinkle cifre 21-19. I andet sæt var de anderledes suveræne og sejrede med hele 21-9. Thygesen fortæller her om de meget forskellige to sæt:

– Det var lidt tæt i første, men vi formår at spille godt i slutningen og har fuldstændig styr på det i andet sæt.

Dermed fik de to danskere altså taget revanche for finale-nederlaget ved German Open.

Resultater fra Orleans Masters

 

Læs også

Thygesen om endnu en svær opgave: Jeg ser gode chancer

Sara Thygesen og Niclas Nøhr spillede sig i går videre fra anden runde ved Orleans …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.