Line Kjærsfeldt drømmer om guld i Baku

Loading

Den danske mester i damesingle, Line Kjærsfeldt, er på vej til Baku for at repræsentere Danmark ved European Games.

Forventningsglæde
Torsdag morgen rejser den danske badmintontrup til Baku. Og når de europæiske lege skydes i gang mandag d. 22. juni for badmintonspillernes vedkommende, er det en forventningsfuld Line Kjærsfelt, der stiller op.

– Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme afsted, fortæller Kjærsfeldt, der tror på guldchancen.

– Jeg har fået en 2.-seedning, men jeg håber selvfølgelig, at det vil ende med, at jeg står øverst på skamlen til sidst. Det er helt klart mit mål, og det jeg vil gå efter. Men det kræver godt spil, da der er mange gode spillere med.

Hård konkurrence
Badmintonturneringen afvikles indledningsvis  i puljer. Line Kjærsfeldt, der ligger nummer 37 på verdensranglisten, er i pulje B sammen med Goncalves (Portugal), Azurmendi (Spanien) og Simic (Serbien). De to bedste fra hver af de 8 puljer går videre til slutspillet, som således starter med 1/8-finaler.

Hovedkonkurrenter til titlen vil være de rutinerede bulgarer, Zetchiri og Nedelcheva, men også irske Chloe Magee og landsmandinden Anna Thea Madsen vil kigge sultent efter pokalen i Baku.

Sværvægter?

line kjærsfeldt european games-1
Hmm….sikke nogle stats på Line Kjærsfeldt

Arrangørerne i Azerbaijan har iøvrigt noteret Line Kjærsfeldt til at veje 163 kg! og være 165 cm høj. Hvis de tal holder, har Team Danmarks diætister svigtet deres opgave, og i stedet frembragt en mindre kampvogn. Mon ikke der kan trækkes minimum 100 kg fra og lægges ca. 10 cm til i højden, så vi får dimensionerne på den elegante damesingle, vi så senest til Sudirman Cup?!

Mental træning
På træningsbanen har Line Kjærsfeldt haft flere fokusområder, hun arbejder med. Det er tydeligt, at bevægelse har været et tema, men selv nævner Værløsespilleren et par andre ting.

– Jeg arbejder meget med det mentale område, og det at kunne tro på min sikkerhed/tålmodighed, men samtidig sætte højt tempo, fortæller Line Kjærsfeldt.

Lad os håbe, at det rækker til en topplacering i Baku d. 28. juni, hvor damesinglefinalen afvikles. Følg Line Kjærsfeldt og de andre danskeres kamp for badmintonmedaljer ved European Games.

Læs også

Kjærsfeldt er klar til at møde den olympiske mester

Line Kjærsfeldt sejrede i første runde af Indonesia Masters. Kjærsfeldt stod over for Chiang Mei Hui. Danskeren …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.