Frederik Søgaard. Foto @ RSL

Frederik Søgaard-blog: Jeg skal snart til min første turnering i Asien

Loading

20-årige Frederik Søgaard er et stort doubletalent, der har vundet sølvmedalje ved U-VM og spiller i Badmintonligaen for Odense Badminton Klub. I sin blog her på Badmintonbladet.dk fortæller han om sine oplevelser med en hverdag, hvor badminton fylder rigtig meget.

I Badmintonligaen er det gået lidt op og ned for Odense, som jeg spiller for. Vi har tabt til hold, vi godt kunne have taget point mod, og vi har vundet mod hold, vi ikke regnede med at vinde mod. Senest blev det til en overraskende sejr mod TSS, hvor jeg også leverede en god præstation. Jeg synes, vi indtager en fin plads i ligaen nu som nummer seks.

I mixeddouble har jeg i tre turneringer spillet sammen med Amalie Magelund. Dette samarbejde går fremad, og jeg synes blandt andet, at der var nogle fine momenter ved Scottish Open. Her nåede vi anden runde. Vi er inde i en udviklingsproces og skal også spille sammen i Italien snart.

I herredouble har Mathias Bay-Smidt og jeg haft lidt sværere ved at finde spillet. Der har været nogle dyk, men vi har også vist, at vi sagtens kan være med mod de asiatiske topspillere. At vi driller dem er dermed fint, men der er stadig et stykke vej op til deres niveau.

For nyligt er jeg flyttet hjemmefra. Siden i lørdags har jeg nemlig boet i København, og det er lidt mærkeligt, da der er mange nye ting, man skal forholde sig til. Det er et nødvendigt skridt, hvis jeg virkelig vil noget med badminton, og det vil jeg.

I forhold til det er jeg blevet en fast del af træningen i Brøndby. Jeg er dermed blevet en del af udviklingsgruppen og ikke som før, hvor jeg var i observationsgruppen. Dette betyder blandt andet, at jeg kan få fysioterapeuter, hvilket er fedt. Jeg træner desuden herinde hver dag. I øjeblikket har jeg problemer med skulderen, hvorfor jeg tirsdag og torsdag laver mere fysisk træning.

Sidst kan jeg fortælle, at Mathias og jeg er tilmeldt vores første turnering i østen i januar. Jeg har dog været i østen til U-VM, men dette bliver altså min første turnering i den region. Således stiller vi op i en level fire-turnering i Malaysia i kvalifikationen. I det nye Super Series-system er der nemlig stadig kvalifikation i level fire-turneringer. Det bliver spændende at teste os selv på det niveau.

Frederik Søgaard

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.