Lin Dan og en håndfuld kinesiske spillere har ifølge dem selv knap fire millioner danske kroner til gode hos deres klub i hjemlandet. Foto @BadmintonBladet

Lin Dan truer klub med million-sagsanlæg i sag om ubetalt løn

Loading

Den kinesiske verdensstjerne Lin Dan forsøger på de social medier at få hans klub i Kina, Guangzhou Yueyu, til at udbetale knap fire millioner danske kroner, som klubben efter sigende skylder ham og en håndfuld andre spillere. Det skriver South China Morning Post.

– Det er chokerende, at vi endnu ikke har fået vores lønninger, skriver Lin Dan på Weibo, den kinesiske pendant til Facebook.

Han og seks andre badmintonstjerner er ifølge Lin Dan selv blevet snydt for lønudbetalinger for op mod fire millioner danske kroner. Derfor truer han nu klubben mod sagsanlæg, hvis der ikke sker lønudbetalinger snarest.

Læs også: Sudirman Cup 2015: Kinesisk dominans og småkage-konflikt

– Vi hermed erklærer, at Guangzhou Yueyu Badminton Club’s Mr. Gao Jun og Mr. Fu Xun bør respektere atleterne og betale de fulde lønninger, ellers vil vi tage juridiske tiltag i brug til at forsvare os selv og vores interesser, afslutter Lin Dan i den fælles pressemeddelse.

Klubbens formand Gao Jun har ifølge South China Morning Post selv penge til gode, som han udtaler til mediet. Han vil nu selv tage til Heyuan i Guangzhou, hvor klubbens hovedsponsor ligger.

I mellemtiden skal Lin Dan forsøge at genvinde Sudirman Cup-mesterskabet med Kina, som han har været med til at vinde hele fem gange siden 2005. Kina er i pulje med Hong Kong og Thailand.

Kilde: South China Morning Post

Læs også

Bare et tilfældig år – 2015 og All England

All England 2015 (og lidt om AE2013 og AE2014……og OL 2024) Lin Dan, 31 år …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.