Frederik Søgaard. Foto @ RSL

Frederik Søgaards blog: Fedt at få vores første turneringssejr sammen

Loading

Frederik Søgaard er et stort doubletalent, der har vundet sølvmedalje ved U-VM og spiller i Badmintonligaen for TSS. I sin blog her på Badmintonbladet.dk fortæller han om sine oplevelser med en hverdag, hvor badminton fylder rigtig meget.

For et par måneder siden blev jeg sat sammen med David Daugaard, og vores samarbejde kulminerede indtil videre ved Hungarian International, hvor vi vandt det hele. Det var rigtig fedt at se, at den træning man laver uden for banen gav pote ved en turnering. Vi ramte dog ikke helt niveau i hele turneingen, da vi blandt andet kom sløvt fra start i tre kampe, hvor vi taber første sæt, men får det vendt. Vi spillede dog fint, da det gjaldt, specielt i andet og tredje sæt i finalen. Det var en rigtig fed sejr at få.

Før denne turnering havde vi en god Asien-tur, hvor vi fik spillet noget fin badminton. Vi manglede dog det sidste held for at vinde kampene. Ved Dutch Open spillede vi ikke så godt blandt andet grundet træthed oven på Asien-turen. Uden for banen klikker vi også fint, omend vi dog en meget forskellige, hvorfor vi tit snakker om en masse aspekter for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Men det er jo på banen, at det er vigtigst, at det fungerer.

Klubmæssigt går det også rigtigt godt i TSS, da vi blandt andet slog Skovshoved for nyligt. Selv om jeg ikke selv personligt i mixeddouble kunne bidrage med en sejr, var det en virkelig stor holdsejr at få, der giver gode forhåbninger for fremtiden. I min egen kamp spillede vi nemlig ikke op til vores bedste, samtidig med at vi mødte Christinna og Joachim, der bare var rigtig gode. Derfor fik de en fortjent sejr ved den lejlighed. Der var også en fed stemning i halllen. Jeg har det generelt fint med at spille mixeddouble i TSS, men håber da også at komme til at spille lidt herredouble på et tidspunkt. Jeg spiller dog der, hvor jeg bliver sat og gør mit bedste. Det er ligeledes et fint hold at være en del af socialt set, da vi, når vi mødes til kampene kommer godt overens på trods af, at vi er hele 5-6 nationaliteter.

Uden for banen arbejder jeg stadig som handicapmedhjælper, hvor jeg en gang om ugen aflaster en piges mor. Det passer fint med min turneringskalender mm. Netop min turneringskalender bliver i det næste stykke tid fyldt op med en turnering i Skotland og Italien, og så kommer der også fire holdkampe i slutningen af november og starten af december. Det bliver rigtig fedt og jeg glæder mig til at bygge videre på vores træning,

 

Læs også

Søgaards blog: Det bliver fedt at spille i TSS

Denne blog kommer til at handle om et par turneringer, hvor vi på trods af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.