U15 landsholdet fra 2012, der var i Langenfeld.

Program og deltagere ved Langenfeld Cup

Loading

Torsdag d. 27. august rejser en lang række U19, U17 og U15-landsspillere til Tyskland for at spille Langenfeld Cup. Danmark forsvarer en stribe titler, i det samtlige aldersgrupper næsten gjorde rent bord sidste år.

Landskampe og individuel turnering
Typisk er der blevet spillet landskampe mod Tyskland i forskellige byer, inden hovedturneringen er begyndt. Derefter mødes alle tre grupper i Langenfeld fredag middag for at spille den individuelle tunering Langenfeld Cup. Denne gang ser U19-holdet lidt for smalt ud til at stille op til landskamp.

Viktor Axelsen vandt Langenfeld Cup
Langenfeld Cup har traditionelt været benyttet af de bedste danske ungdomsspillere til at starte sæsonen op på. Vi skal ikke længere tilbage end til 2009, da vinderen i U17 herresingle hed Viktor Axelsen. Og ikke nok med det, i herredoublen trak han ligeledes længste strå sammen med Frederik Colberg. En anden succésrig dansker ved Langenfeld Cuppen har været Line Kjærsfeldt, der gennem mange år har erobret titler i alle tre kategorier ved turneringen.

Igen i år er der masser af seedninger til de danske spillere, og hertil knytter sig naturligvis forventninger til sejre og den sædvanlige dominans.

Lodtrækning til turneringen ligger klar:

Langenfeld Cup 2015 for U19 og U17

Langenfeld Cup 2015 for U15

Se næste side for at se de udtagede spillere til Langenfeld Cup 2015

En kommentar

  1. Go Frederikke🏆💪💪