Sara Lundgaard blog: Dejligt at se nogle kendte ansigter igen

Loading

Det 19-årige danske badmintontalent Sara Lundgaard er draget til Taiwan, hvor hun igennem de kommende måneder skal opleve den asiatiske badmintonkultur, samt stifte bekendskab med det kinesiske sprog. Her er Saras fjerde blogindlæg fra Kaohsiung, Taiwan.

Der er sket meget den sidste måned. Først og fremmest er det gået op for mig, at jeg allerede har boet i Taiwan i mere end tre måneder. Det har været nogle utroligt hårde måneder, men samtidig også nogle virkelig spændende måneder. Når jeg tænker tilbage, synes jeg, at det er gået stærkt.

sara-2Mit tre-måneders forløb i skolen er færdigt. Jeg er gået fra ikke at kunne sige andet end ”nihao”, som betyder goddag på kinesisk, til at kunne stort set alt basis kinesisk.

Jeg har været virkelig glad for at gå i skole herude. Min lærer har været dygtig til at lære os meget på kort tid, og jeg har fået mange nye bekendtskaber fra hele verden.

Derudover har jeg også lært en masse om kultur, og jeg kan mærke, hvordan jeg har fået en bedre forståelse for, hvorfor vi er så forskellige, og jeg tror, at dette forløb har gjort mig mere åben som person.

sara-5Udover at jeg er færdig med at gå i skole, så har jeg haft besøg af noget af min familie.

Det var virkelig dejligt at se nogle kendte ansigter igen. Tiden er fløjet af sted med sightseeing, shopping, god mad og en tur til østsiden af Taiwan.

Som I kan se på billedet, så er Taiwan bare et virkelig smukt land, med så meget smuk natur, som vi for alvor fik set på østsiden.

Det var en smule mærkeligt, at jeg ikke skulle rejse med dem hjem igen…

Som forventet fik jeg lokket min far med over i hallen, og det var så fedt at få noget feedback under træning og på min udvikling. Han kan virkelig se en udvikling i min arm og i min defensiv, hvilket selvfølgelig var rigtig fedt at få at vide, da jeg nærmest ikke har trænet andet i tre måneder! Samtidig gav han også input til fremtidige fokuspunkter.

sara-3Der er rigtig god intensitet på træningen for tiden, og jeg er begyndt at kunne forstå, hvad træneren og spillerne siger, så min motivation er i top.

Idet jeg er færdig med at gå i skole hver dag, kan jeg også begynde at træne to gange om dagen af tre timer, hvis jeg ellers kan holde til det.

Fra d. 30. november starter jeg på privatundervisning, som kommer til at foregå i gennemsnit to gange om ugen af to timer. Jeg håber, at det kan være med til at hjælpe mig til at forstå hurtigere, og til at kunne føre længerevarende og mere dybdegående samtaler.

Allerede 7. december får jeg besøg igen. Denne gang af min kæreste. Jeg glæder mig til at vise ham, hvor og hvordan jeg lever mit liv her i Taiwan, samt at se ham komme igennem 10-20 minutters-intervallerne på træningen! 🙂

Vi skal rejse en del rundt i Taiwan, og vi skal også en tur til Filippinerne sammen, så derfor passer skolemængden helt perfekt lige nu. Måske vil jeg intensivere det, når han er taget hjem.

Glæder mig til også at dele de oplevelser med jer.

Sara Lundgaard

Læs også

Sara Lundgaard om nyt makkerskab: Det har fungeret rigtig fint

Sara Lundgaard og Lasse Mølhede spiller i øjeblikket Swedish Open. Det er her første gang, hun spiller sammen …