Foto: @Peter Møller Olesen

Gørlev Idrætsefterskole og TSS indgår udviklende samarbejdsaftale

Loading

Gørlev Idrætsefterskole og TSS har for skoleåret/sæsonen 2015-16 indgået en samarbejdsaftale der har til formål, at styrke G.I.E ́s sportslige muligheder og samtidig sikre Skælskør Badminton Klub en øget lokal aktivitet samt en fortsat opbakning til klubbens Badmintonligahold TSS.

Aftalen giver bl.a. elever fra Gørlev Idrætsefterskole mulighed for klubtræning på højt niveau, ligesom eleverne på skolens badmintonlinje kan se frem til at opleve badminton i verdensklasse i forbindelse med TSS ́ hjemmekampe.

– Aftalen giver os et yderligere sportsligt løft og viser at vi er godt på vej med et rigtigt bæredygtigt setup, hvor vi bl.a. kan se frem til gæstetrænerbesøg fra en af TSS ́ ligaspillere. I modsætning til mange andre idrætsefterskoler tør vi tro på at badmintonsporten har en fremtid. At der fortsat vil være unge mennesker med mod på det vidunderlige spil med fjerbolden. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores badmintonglade elever et rigtigt stærkt tilbud sammen med TSS, udtaler viceforstander for Gørlev Idrætsefterskoleskole, Niels Skak Jensen.

For Skælskør Badminton Klub medfører samarbejdsaftalen bl.a. en garanti for opbakning til klubbens Badmintonligahold, samt en mulighed for yderligere profilering og tilslutning i forbindelse med klubbens de daglige træninger og aktiviteter.

– Vi har i flere år haft et positivt samarbejde med Gørlev Idrætsskole, hvor vi bl.a. har nydt godt af skolens fantastiske opbakning i forbindelse med de afgørende slutspilskampe, derfor lå det også i naturlig forlængelse heraf, at indgå en mere forpligtigende officiel samarbejdsaftale med skolen, beretter formand for Skælskør Badminton Klub, Michael Stage.

I det daglige vil klubtræner og linjeunderviser, Emil Staack, fungere som bindeled mellem parterne og dermed sikre, at Skælskør Badminton Klub såvel som Gørlev Idrætsefterskole får størst muligt sportsligt udbytte af samarbejdsaftalen.

Pressemeddelelse fra Gørlev Idrætsefterskole og TSS

Læs også

DM-semifinale: Marin-afbud gav maksimal spænding i Skælskør

Det store opgør mellem Carolina Marin og Beiwen Zhang udeblev, men spændingen var intakt indtil …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.