Frederik Aalestrup og Marie Haugen sejrede begge for VEB. Foto @ VEB

VEB: Æg til KMB2010 i sæsonens sidste kamp

Loading

Vendsyssel Elite Badminton uddelte æg i sæsonens sidste kamp. 6-0 stod der rødt på sort i Arena Nord efter aftenens kamp mod KMB 2010 fra Kastrup-Magleby på Amager.

På hver sin måde var der en god fortælling bag alle seks VEB-sejre. Først og fremmest blev det en historisk aften for Frederik Aalestrup i anden herresingle og Marie Haugen i damesingle. De kan nu sætte kryds ud for “har vundet en ligakamp” på deres cv. Og det kunne mærkes på deres jubel. Herligt.

I damedouble var det igen 36-årige Lotte Vestergaard og 45-årige Dorte Ledet, som afløste amerikanerne Paula Lynn Obanana og Eva Lee. De to VEB-spillere vandt 14-12, 15-13, 11-9 i opgørets sidste kamp. Sejt gået af de to “gamle” spillere – længe leve forhåndsserven!

Martin Kragh – VEB’s spillende træner – havde fødselsdag, og i sin afskedskamp for VEB fik han en tiltrængt sejr efter en noget tung sæson, hvor der har været langt mellem succes-oplevelserne. Kragh var i aften placeret i mixeddouble med den altid godt fightende Stasa Poznanovic.

Det betød, at Zvonimir Durkinjak og Zvonimir Hölbling for en sjælden gangs skyld dannede en kroatisk double. De var oppe mod et glimrende KMB-par, som dog ikke kunne matche VEB’s to kroater.

Endelig vandt Peter Mikkelsen i fire sæt i første herresingle. Borgmesteren kan se tilbage på en imponerende sæson med 12 sejre i 15 kampe. Vi kårer ikke Årets Spiller i VEB, men valget ville være let, hvis vi gjorde det.

Kampen var uden betydning for de to holds skæbner i Ligakvalifikationen. VEB havde sikret sig en plads i Badmintonligaen 2015/2016, mens KMB 2010 må tage endnu en sæson i 1. division.

I aftenens anden kamp vandt Højbjerg 4-2 på udebane over Ikast. Det resultat betyder, at Højbjerg bliver i Badmintonligaen. Ikast havde matchbold i anden herresingle. Havde Mads Emil Kristensen udnyttet den, var Ikast rykket op. Så det var virkelig en gyser af de helt store i Ikast.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Vendsyssel får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten

Vendsyssel Elite Badminton får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten i damesingle, Kirsty Gilmour. Den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.