Greve-TSS: Bliver mix nøglekampen?

Loading

Som Hans-Kristian Vittinghus og Joachim Persson diskuterede over et glas whisky eller to, kan mixdoublen i aftenens holdkamp mellem Greve og Team Skælskør-Slagelse meget vel blive nøglekampen, der afgør duellen mellem de to klubber.

De to herresinglespillere har i de seneste uger lavet flere forskellige videoer, som vi bl.a. også har vist her på siden, og i de seneste “pejsehistorie” snakker de om aftenens holdkamp mellem deres respektive klubber.

HK og Persson lyder rimelig enige om favoritværdigheden i de forskellige kampe. Således bør TSS være favoritter i damesingle, hvor Mette Poulsen møder Clara Azurmendi, og i første herresingle, hvor de to whiskydrikkende venner skal mødes.

I anden herresingle ligger favoritværdigheden hos Greves franskmand, Brice Leverdez, der står over for Kim Bruun. Greve stiller normalt op med sin stærke hollandske duo i herredouble, men Jacco Arends er i Rio de Janeiro for at spille Brasil Open (hvor han i øvrigt stiller op i mixdouble med TSS’s Selena Piek). Jelle Maas spiller derfor sammen med Patrick Buhl, og sammen skal de forsøge at slå Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen – sidstnævnte er dog favoritter.

Persson udnævner Greve som favoritter i damedoublen, hvor Søby’erne – Rikke og Ditte Søby Hansen – tager imod Sonja Pekkola og Li Wenyan. Det efterlader mixdoublen som den måske afgørende kamp i kampen.

Her skal Greves normale mixpar Mikkel Delbo Larsen og Isabella Nielsen op mod Mads Kolding, der får ny makker i Jenny Nyström pga. Selena Pieks fravær. Hvem der står stærkest efter denne ændring bliver spændende at se.

Det ligner derfor en sejr på 4-2 til TSS, eller en afgørelse i golden set, når Greve og Team Skælskør-Slagelse krydser klinger i aften. Uagtet resultatet bliver den spændende at se, om sejren skal fejres med whisky eller vand.

Kampen kan følges på livestream og livescore.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …