Oliver Babic (t.v.) tørner i næste sæson ud for Gentofte, og her håber han på at hjælpe Gentofte, så holdet bliver Badmintonligaen. Foto: @ Annette Vollertzen

AB på pointjagt mod Gentofte

Loading

Efter at have tabt lokalopgøret mod Højbjerg i tirsdags, er Aarhus AB klar til en ny kamp, når de på hjemmebane tager imod Gentofte i aftenens sjette spillerunde i Badmintonligaen. Og det er en Aarhus-klub, der er på pointjagt, og træner Thomas Damgaard siger, at de ganske enkelt skal vinde.

Damgaard fremhæver over for Århus Stiftstidende, at hjemmebanen er en væsentlig faktor, idet både publikum vil være med århusianerne, ligesom hallen er den, de træner i til dagligt.

– Spillerne har en bedre fornemmelse for banen og mere sikkerhed i slagene, og så har Gentofte også en rejsetid på næsten fire timer. Derfor bliver vores optakt mere rolig og afbalanceret, siger Thomas Damgaard.

Derudover kan AB-træneren også glæde sig over at have Kasper Antonsen til rådighed igen. Kasper sad over i tirsdagens kamp mod Højbjerg pga. et vrid i anklen for et par uger siden. Han har meldt sig klar til dagens kamp og vil ifølge Damgaard blive tapet godt op.

Dermed råder Aarhus AB over alle sine spillere til aftenens kamp mod Gentofte, som har sat sin træner Thomas Stavngaard ind i mixdoublen.

– Gentoftes sejr over Greve i tirsdags har sat os lidt under pres, erkender Thomas Damgaard.

– Efter vores nederlag i tirsdags var det tydeligt, at vi alle var skuffede. Vi var der måske bare ikke helt, men der er kort tid mellem de to kampe, så vi skal smide tirsdagens kamp ud af hovedet. Holdet er motiveret, og det får vi brug for, slutter AB-træneren.

Kampen spilles klokken 19 i Århus Badmintonhal. Den kan følges på livestream og livescore.

Kilde: Århus Stiftstidende

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …