Copenhagen Masters: Et drama udspillede sig i herredouble

Loading

Aftenprogrammet ved Copenhagen Masters endte med to tresættere, den ene mere dramatisk end den anden.

Første kamp var i damedouble, hvor Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl stod over for Anggia Shitta Awanda/Mahadewi Istirani Ni Ketut fra Indonesien. Der var lagt op til en spændende kamp på papiret, men den spænding blev hurtigt taget ud af kampen. Kampen endte med en snitter til indoneserne på 21-10 og 21-8. Pedersen/Rytter Juhl kunne dermed genvinde titlen i damedouble ved Copenhagen Masters.

Nerverne spillede et pus
Næste kamp var i herredouble, hvor danske Mads Conrad/Mads Kolding skulle op imod Wahru Nayaka Arya Pankaryantra/Ade Yusuf fra Indonesien. Danskerne fik en langsom start, og lod indoneserne styrer begivenhederne. 1. sæt endte med klare 21-14 til indoneserne.
I 2. sæt spillede danskerne sig op og lagde et tungt pres på indoneserne. 2. sæt blev dansk med 21-16.
3. sæt skulle vise sig at blive noget af en gyser. Sættet bølgede frem og tilbage. Indoneserne var foran med 11-8 ved opholdet i 3. sæt, og fik også skabt sig et hul på 19-15 i 3. sæt. På flotteste vis kæmpede danskerne tilbage på 19-19, og nu lignede det en dansk sejr. Det ville indoneserne dog ikke finde sig i, og fik tilkæmpet sig en matchbold ved 20-19. Den reddede danskerne. Nervepirrende dueller udspillede sig efterfølgende, og danskerne fik tilkæmpet sig en matchbold ved 22-21. Det gik dog ikke som danskerne ville det, og måtte med bukkede hoveder forlade banen som tabere med 24-22 i 3. sæt til Pankayantra/Yusuf. Et ærgerligt nederlag til danskerne, hvor specielt Kolding ikke ramte niveauet.

Dansk younggun
Den tredje kamp her til aften var mellem det spirende unge talent Anders Antonsen og R.M.V. Gurusaidutt fra Indien. Det blev også en tæt kamp. 1. sæt til Antonsen, 2. sæt til inderen, mens 3. sæt blev intenst. Antonsen kæmpede alt, hvad han har lært og prøvede at presse sin indiske modstander til hans yderste. Det lykkedes, og Antonsen hev 3. sæt med 21-19. Flot præstation af danskeren, som dog ikke var tilfreds efter kampen.

– Det eneste positive jeg kan tage med fra kampen er, at jeg vandt den. Mine ben var tunge, og kondien var ikke, hvor den skulle være, udtalte Anders Antonsen efter kampen.

I morgen møder han Viktor Axelsen i finalen.

Sikkerhed afgjorde kampen
I sidste kamp var Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl overlegne mod Ronald Alexander/Melati Daewa Oktaviani fra Indonesien. De vandt stensikkert med to gange 21-14 og er dermed klar til morgendagens finale mod Joachim Fischer/Christinna Pedersen.

Mogendagens finaler kommer derfor til at se således ud:
Mixeddouble: Joachim Fischer/Christinna Pedersen mod Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl
Herresingle: Anders Antonsen mod Viktor Axelsen
Herredouble: Carsten Mogensen/Mathias Boe mod Wahru Nayaka Arya Pankaryantra/Ade Yusuf

Resultater fra Copenhagen Masters

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …