Foto: @Annette Vollertzen

Badmintonligaens drømmehold efter fjerde runde

Loading

BadmintonBladet har sammen med Claus Stig Nielsen kigget på de fire første runder af Badmintonligaen, og på baggrund af de spillede kampe lavet et drømmehold.

Udgangspunktet er at spillerne skal have vundet flest kampe i den givne kategori. Er det sådan at to spillere har vundet lige mange kampe, vil det være andelen af vundne kampe der tæller. Hvis det stadig er lige der vil ranglisten blive benyttet.

Mixeddouble herre
Joachim Fischer holder fast i pladsen som mixeddoubleherre. Mikkel Delbo er dog blevet overhalet af Søren Gravholt efter at han vandt mod Greve, og Mikkel Delbo spillede herredouble.

Mixeddouble dame
Christinna Pedersen er stadig på drømmeholdet, da hun ligesom Joachim Fischer er ubesejrede. Lige i hælene er Ditte Søby og Mai Surrow som begge har vundet tre kampe.

Damesingle
Beiwen Zhang er denne gang alene i front med fire sejre. Natalia Koch Rohde, Mia Blichfeldt og Mette Poulsen er lige efter med tre sejre, og så har Julie Dawall Jacobsen sneget sig op umiddelbart efter med hendes to sejre.

1. Herresingle
Denne gang er Hans-Kristian Vittinghus alene i front med fire sejre. Anders Antonsen og Kim Bruun er lige efter med tre sejre.

2. Herresingle
Fire herre deler pladsen i 2. herresingle, men Ikasts Victor Svendsen løber med pladsen grundet rangliste placering. Rasmus Gemke, Kalle Koljonen og Mikkel Mikkelsen har ligeledes vundet tre kampe.

Damedouble
Maiken Fruergaard er eneste ubesejrede damedoublepspiller, og hun spiller på drømmeholdet sammen med Kamilla Rytter Juhl som grundet sin rangliste placering er den bedste af fem forfølgere. De fire andre med tre sejre i damedouble er: Josephine Van Zaane, Line Kjærsfeldt, Anne Skelbæk og Camilla Martens.

Herredouble
Hele fem spillere har vundet fire herredoubler. Pladsen på holdet tilfalder jævnfør ranglisten Mads Conrad og Carsten Mogensen, men Kim Astrup, Anders Skaarup og David Daugaard er lige i hælene af Skovshoved parret.

Drømmeholdet efter de to første runder ser således ud:

Drømmehold
1. MDJoachim Fischer, Skovshoved
Christinna Pedersen, Skovshoved
1. DSBeiwen Zhang, Vendsyssel
1. HSHans-Kristian Vittinghus, TSS
2. HSVictor Svendsen, Vendsyssel
1. DDKamilla Rytter Juhl, Skovshoved
Maiken Fruergaard, Odense
1. HDMads Conrad, Skovshoved
Carsten Mogensen, Skovshoved

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i syvende runde

Syvende runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …