DM i Sønderborg • “MOJN!”

Loading

DM i Sønderborg!
Første gang….i min levetid🏆🇩🇰❤️


DM er blandt andet landstræneren, den talentansvarlige, sportschefen, hr og fru Eriksen – den ene i presserummet, den anden som bolddreng, utallige danske trænere – Nøhr, Røpke, Poulsen, Berg, Kjeldsen, Gavnholt, Kristiansen, Thomsen etc, Antonsens mentale coach, en muligvis rygskadet Vittinghus midt i tredje sæt i mixeddoublen, mix?😳, jo du læste rigtig, mange skoleklasser på tribunerne, Danfoss, Sydbank, Broager Sparekasse, klanen fra Victor/FZ Forza – min samarbejdspartner, Møllen, den lækre dialekt, dommer Bjarne Jørgensen fra Aabenraa, Ringriddermuseet, den nye og den gamle bro, Syddansk Universitet, en motorvej uden ret megen trafik, Kgl Postkontor, brosten, havn, skader på husene ved kajen fra stormen hvor vandet stod 2 meter over normal højde og udsigt til Tyskland.


Fotograf Allan kom gennem “snestormen” syd for Aarhus og jeg kom over Kolding Å, som er gået over sine breder og har skabt et trafikkaos i Koldings lavt beliggende indre by ved 8 tiden i morges.

Efter et par timer kom der gang i den store tavle i hallen, de sidste tæpper blev lagt på banderne højt oppe over banerne og forhallen er ved at være klar med Victor/FZ Forza.


Der må helst ikke komme flere skader og afbud.

https://badminton.dk/2024/02/07/sygdom-tvinger-line-kjaersfeldt-til-victor-dm-afbud/

Professionalisering, internationalisering og prioritering (og skader og sygdom) har allerede betydet fravær af verdensranglistens #1 og #4 i herresingle og #21 i damesingle, Kongerigets bedste herre- og mixeddouble.

DM er ikke længere, hvad det var en gang, hvilket jeg synes er superærgerligt. Her og nu for Sønderborg, og generelt for dansk badminton.

De unge har fået ekstra mulighed for at performe i flotte rammer. Udnyt det!

Du kan se program og samtlige resultater her

https://badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/VisResultater/#104419,0

Alle kampe kan følges på matchi.tv og senere på ugen på TV2 Sport ❤️🇩🇰🏆


Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Læs også

At være træner…..

Der sidder de så, de to trænere og kigger på, aldrig tilbagelænet, altid på, råber …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.