Et eksempel på holdkamp-referat!

Loading

Kampreferat fra Viby Badminton Klub

Send gerne jeres referat til Badmintonbladet.dk!


De afsluttende holdrunder tog sin begyndelse i weekend og en aftenkamp i tirsdags. Man må sige, at vi kom godt fra start af over hele linje!

4 spillede kampe og 4 sejre!???


Der skal endnu engang lyde tak til alle jer, som fandt vej i hallen for at klappe og hjælpe lidt til i tællerstolene. I er til stor hjælp!??

Vi håber I er klar på mere lørdag den 22-02, hvor næste runde spilles med b.la. Viby 1’s kamp for en mulig oprykning til 1. Division forsætter… 


Her er lidt ord om de 4 spillede holdkampe:


Viby – Lyngby

Sommer og sol er der ikke meget af i disse tider, men duften af 1. Division er der til gengæld masser af i Viby BK. Hvad der i mange år har været skrækscenariet for de hvide fra Fredensvang, vil for os være et højdepunkt i klubbens historie. Takket være en sejr i Lyngby på 8-5 er vi væsentlig tættere på at realisere drømmen! ???I 1. Mix bliver Lyngby sendt efter pølser adskillige gange, og en sikker sejr er i hus, men udover det er vi presset i starten af holdkampen. Hverken 2. Mix, nogle af damesinglerne eller 1. HS kan hive sejre hjem trods god fight. Især må Janne Jakobsens (kampens spiller) nævnes. Tæt på at tage sæt fra den indtil for nylige ligaspiller Amalie Hertz.?

Efter den hårde start, viser Viby sin store bredde på herresiden frem. Mark får med hiv og sving hevet 2. HS hjem i 2 tætte sæt. Bettemand (Kjær) smadrer i vanlig stil sin modstander med adskillige lækkerier (gad vide hvem hans første overmand bliver i seniorregi.? Der står måske en gammel verdensmester fra Hillerød klar i kulissen.? Thier slider sig igennem 4. HS og vinder trods stor nervøsitet. I damedouble må Pernille og Line for første gang strække våben efter en lang tresætter, til et stærkt Lyngby par. I 2. DD tordner Janne og Janne igennem og knuser deres modstandere. 5-5 inden HD’erne.

Og hvis man ser på vores resultater igennem de seneste mange sæsoner, så er det ikke så dårligt med 5-5 inden de sidste 3 doubler. Og heller ikke i dag slår de fejl. 1. HD skal bruge 3 sæt til at slå et stærkt Lyngby par. 2. HD cruiser igennem, med en stor verbal præstation især. 3. HD slingrer lidt i 2. Sæt men sætter det fulstændig på plads i 3. Sæt.Der er stadig masser søm at slå i kisten, men vi er godt på vej. Nu venter Hillerød på hjemmebane i næste runde, hvad der må siges at være Vibys vigtigste kamp nogensinde. Det må man ikke gå glip af!!Til sidst vil jeg sende et skud ud til Thiers dejlige forældre, der stod for forplejning i hallen. Altid godt at have en djævel på holdet, når man skal langt væk hjemmefra, og der er altså nogen der har forstået det med forplejning. 3 plader marabou, og ingen med appelsin krokant eller mint! Det er altså helt perfekt!??


Hjemme på Vårkjærvej ventede de resterende holdkampe (den ene dog første tirsdag aften) 


Viby 2 – Randers BK

Turen på den forkerte side af midterlinjen i grundspillet skulle rystes væk, og der var også parathed fra start af to sikre mix’er uden megen slinger i valsen gør de det hurtigt til 2-0 Viby. I 1. DS er der mere kamp om sagerne, hvilket desværre ender med et nederlag efter en laaang tre sætter. Indimellem er 2 DS, dog allerede færdig, hvor Alma hurtigt og kontant fejer alt modstand af banen, 3-1 Viby. ?I HS’erne er der mere kamp om sagerne. 1 HS ender også efter en maratonkamp med nederlag i tre sæt, mens 2 og 3 HS vindes. I 4 HS hiver mixhajen Buster en flot og sikker sejr i to sæt. Så er det vel slut med mix for denne sæson?????De rene doubler mangler og starter sikkert ud med to sejre i DD’erne, mens der er større problemer i HD’erne, der ender med 2-1 til Randers. 

Alt i alt ender det med 9-4 til Viby!  


Viby 3 – Middelfart

3eren skulle i kamp for at fortsætte deres ubesejrede stime tirsdag aften, hvor Middelfart kom på besøg. I en godt besøgt taget tidspunktet i betragtning startede det godt ud med 2 mixsejre. Herefter tippede holdkampen næsten Middelfarts vej efter sejre i de første 3 singler, men Klose ville det anderledes! Han sørgede for at holde kursen, der skulle dog hårdt arbejde og en neglebidende tre sætsafgørelse til inden det blev 3-3. Klose hiver 2 HS efter en formtester af rang med masser af lange, gode og flotte dueller fra begge sider af nettet!??‍♂️? 29-27 ender tredje sæt.? Herfra blev så Viby sig ikke tilbage med sikre sejre i de resterende 7 kampe! 
3 kampe mangler nu for en perfekt sæson…


Viby 4 – Skalborg SK 

Samme tid som Viby 2 skulle 4’eren også kæmpe for stigning i humøret efter at have lidt samme skæbne som 2’eren i sidste grundspilsrunde…?Stigning i humøret blev det til for stort set alle mand med en sikker 11-2 sejr. Eneste mand der nok ikke nåde samme humørstigning var taberen af de 2 kampe…??‍♂️

Af højdepunkter, ud over samme spiller med 2 tabte kampe, kan der b.la. nævnes:  – Fantastiske sejre i single til Laura og Daniel, der begge formåede at holde de unge hoveder kolde og stjæle sejrene hjem!?❄️  – Singledominans med 6 ud 6 sejre! WUHU??. – Singlesejre til TD??, endda med størst sejrsmargen – så er han da tilbage på banen med stil! 
Kampens spiller Thomas…

Der skal fra alle holdene, der spillede hjemme lyde tak for hjælpen med tæller og den gode opbakning bag banerne. Det er i særhed høj klasse!!??

Læs også

Bøje & Christiansen melder afbud til OL i Paris…..

Bøje & Christiansen kommer ikke til OL i Paris! Og Christiansen får højst sandsynligt minimum …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.