Greves fremtidige set-up er nu på plads

Loading

Nye trænere, nyt ligahold og ny bestyrelse — Greve Strands Badmintonklub (GSB) er klar til et nyt kapitel i klubbens historie.

Jacob “Ø” vender tilbage som ny cheftræner/sportschef i GSB. Det er et kendt ansigt, der tiltræder som ny cheftræner og sportschef i GSB pr. 5.september.

Jacob Oehlenschlæger var i årene 2009-2013 chefungdomstræner i GSB – og han har haft stor indflydelse på udviklingen af de mange talenter fra Greve, som i de senere år har været med til at præge toppen af dansk ungdomsbadminton.

Jacob er uddannet cand.scient. i idræt og sundhed – med speciale i fysisk træning – og har både elitetræner — og coachinguddannelse, ligesom han i en årrække har fungeret som træner på både ungdoms- og seniorniveau.

Jacob udtaler: “Jeg er utrolig glad og stolt over, at Greve Strands Badmintonklub viser mig den tillid, at jeg skal stå i spidsen for klubben og tegne den sportslige linje. Jeg kender klubben indgående fra min 4 årige periode som chefungdomstræner og ser frem til at komme “hjem” til vante omgivelser. Jeg havde en rigtig god tid i klubben inden, jeg drog til Tyskland. Jeg ser frem til at møde mange kendte ansigter samt selvfølgelig også en masse nye. Greve Strands Badmintonklub står for mig som en visionær klub, og jeg glæder mig meget til i samarbejde med spillere, trænere og de mange frivillige at udvikle klubben.”

På spørgsmålet, hvad mener du, at du kan bidrage med, udtaler Jacob: “Efter mine godt 3 år i Tyskland, hvor jeg har arbejdet med badminton på højeste niveau og deltaget i store turneringer over hele verdenen, har dette selvfølgelig givet mig en stor indsigt i, hvad der kræves for at nå til tops. Denne viden kombineret med mine mange år i talentudvikling skal bruges til at skabe en sammenhæng i klubben, således at de spillere, som ønsker det, har mulighed for at udvikle sig så meget, som det overhovedet er muligt. Desuden er det vigtigt for mig, at vi som klub forstår, at det ikke kun drejer sig om resultater. Vi skal skabe et sted, hvor alle kan lide at komme og er stolte af at være en del af. Det handler i høj grad om fællesskab, sammenhold og ikke mindst gode badmintonoplevelser. Jeg har flere forskellige idéer, som jeg glæder mig til at drøfte og udvikle i samarbejde med klubben, men de idéer må I vente med at høre nærmere om.”

Udover Jacob, har vi i GSB også fået tilgang af en gammel kending i form af U19 landstræner Rikke Siegemund (tidligere Olsen). Rikke har i flere år spillet i GSB og har været en af Danmarks førende kvindelige badmintonspillere, som i flere år har gjort sig gældende både nationalt og internationalt. Rikke vil være en del af det træner team, som arbejder med vores ældste ungdomsspillere samt vores senior afdeling.

Strategien er på plads, der fortsættes med vores egne piger på ligaholdet, hvor vi har 6-7 af Danmarks største pigetalenter. Vi satser mere dansk i den kommende sæson, og har ‘kun” indgået aftale med en enkelt udenlandskspiller. Kalle Koljonen fra Finland er en stærk herresingle spiller, som vi glæder os til at byde velkommen. På herresiden har vi, som tidligere udmeldt, indgået aftale med Kim Bruun, Mathias Christiansen, David Daugaard og Mikkel Delbo. Et ungt og spændende hold, som kan være med til at bidrage og til at styrke klubbens daglige træningsmiljø.

Pressemeddelelse fra Greve Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …