Legendarisk doublepar har slået pjalterne sammen igen

Loading

Det rutinerede malaysiske herredoublepar Tan Boon Heong/Koo Kien Keat har besluttet sig at genoptage samarbejdet, når de spiller deres første turnering sammen ved Australian Open Superseries d. 26. – 31. maj.

Parret stoppede samarbejdet i 2013, efter de meget skuffede fælt ved OL i 2012 med ingen medalje, hvilket var meget skuffende for Det malaysiske badmintonforbund.
Før dette havde Tan/Koo spillet sammen i syv et halvt år, hvor de bla. kunne skrive en sejr i Asian Games i 2006, Malaysia Open i 2007 og en sølvmedalje ved VM i 2010 på CV´et.

Tidligere i år kvittede Tan Boon Heong det malaysiske badmintonforbund, mens Koo Kien Keat flyttede til den thailanske klub Granular, for at blive spillende træner. Dette blev dog ikke et succesfuldt samarbejde.

Det malaysiske par kan stadig godt nå at kvalificere sig til OL i 2016, men Tan Boon Heong skruer forventninger lidt ned.

– Vi har ikke spillet sammen i et stykke tid, og det vil tage noget tid at få justeret vores spil. Vi vil tage det stille og roligt, og se hvor langt det rækker, udtaler Tan Boon Heong til The Star.

Og han tilføjer.

– Vi er ikke tilføjet nogen klub i øjeblikket. Vi er bare to passionerede badmintonspillere, som vil spille professionelt.

Kilde: The Star

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.