Solrød har ambitionerne klar: Vi kan slå alle hold

Rasmus Fladberg glæder sig en ny sæson med Solrød, hvor han har store ambitioner på holdets vegne.

Loading

På tirsdag starter den nye sæson af Badmintonligaen, og her skal Solrød forsøge at forbedre deres fjerdeplads fra sidste sæson. Det vil klubben kæmpe intenst for, da Solrød kan slå alle hold, ifølge Rasmus Fladberg

Solrød har rustet godt op til den nye sæson af Badmintonligaen. Hans-Kristian Solberg Vittignhus er blandt andet kommet til klubben fra TSS, og det har kun gjort holdet stærkere og mere komplet, mener Rasmus Fladberg.

– Jeg synes, at det er rigtig fed sæson, at vi går i møde. Vi har fået et rigtig godt hold i år, hvor vi er konkurrencedygtige. Sidste år handlede det meget om double internationalt, mens jeg spillede single i Badmintonligaen. Nu skal jeg kun fokusere på double, og det glæder jeg mig meget til, siger Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.

Rasmus Fladberg har en god fornemmelse før sæsonstarten, hvor han mener, at klubben kan vinde over alle hold med den nye trup. Derfor er ambitionen klar, sjællænderne vil gerne have medaljer om halsen, når sæsonen slutter.

– Vi blev jo nummer fire sidste år, og vores hold er kun blevet styrket i år. Det er selvfølgelig altid sjovt at se, hvordan ens egne forventninger stemmer over ens på banen, når vi står over for forskellige hold. Vi skal helt sikkert være med i den sjove ende og med i kampen om medaljerne. Det bliver spændende at se Skovshoved, og de ser endnu stærkere ud end sidste år, men udover det, synes jeg, at vi kan slå alle hold. Ambitionen er en medalje, men tiden må vise, hvad det bliver til, siger Rasmus Fladberg.

Der kommer en fed stemning mod Skovshoved
I den første kamp står Solrød over for sidste sæsons guldvindere Skovshoved, men her vil holdet gøre alt for at drille favoritterne, hvor hjemmebanen kan spille få stor betydning.

– Vi havde nogle gode kampe mod Skovshoved i semifinalerne sidste år, og jeg synes egentlig, at vi har haft en fin indstilling mod dem, og vi er klar til at drille dem så meget som muligt, og så bliver det jo nede i Solrød, hvor jeg tror, at der kommer en fed stemning, siger Rasmus Fladberg.

Skovshoved må undvære Joachim Fischer til kampen, da han pådrog sig en ankelskade under VM i Glasgow, og det kan vise sig at være en svækkelse for skovserne. Rasmus Fladberg og Solrød-holdet har dog en forstilling om, at en anden verdensklassespiller bliver hevet ind i truppen.

– Lad os nu se, om de hiver en erstatning ind. Vi har nok en hypotese om, at Mads Kolding nok kommer med i stedet for. Hvis det er tilfældet, så ser de stadig rigtig stærke ud, og så kan de spille sammen i de vante konstellationer. Det bliver svært men også en fed udfordring, hvor vi er klar til at tage kampen op, slutter Rasmus Fladberg af med.

Solrød tager imod Skovshoved tirsdag d. 5. september klokken 19 i Solrød.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.