Foto @ iShoot.dk

Raul Must klar til sin tredje sæson i VEB

Loading

30-årige Raul Must fortsætter i Vendsyssel Elite Badminton i næste sæson. Det oplyser VEB’s formand, Jan R. Jensen, på dagen, hvor VEB for andet år i træk kan kvalificere sig til semifinalerne.

VEB giver dermed genvalg til begge sine herresingler. Det er tidligere meldt ud, at Victor Svendsen også trækker i VEB-trøjen i sæsonen 2018/2019.

Raul Must har specielt i denne sæson vist stor styrke. Det er hans femte sæson i den danske liga – tre i Odense og to i VEB – og med syv sejre i 10 kampe har den sympatiske spiller fra Estland gjort det stærkt.

Når han går på banen i aften, kan han se tilbage på sejre i de seneste seks ligakampe. Derfor er Jan R. Jensen glad for, at Raul Must fortsætter i VEB.

– Vi var ærlige, da vi hentede ham i Odense. Vi sagde dengang, at situationen mindede om Peter Mikkelsens skifte til os. Deres bundniveau var for lavt. Vi havde dog også en tro på, at vi kunne ændre det, fordi vores spillere virkelig kan mærke, at vi følger dem året rundt, og det har heldigvis vist sig at holde stik, siger Jan R. Jensen.

I sin debutsæson i VEB blev det til ni sejre i 14 kampe. Samlet har han altså i sine to sæsoner i VEB vundet 16 ud af 24 kampe. Til sammenligning vandt han kun én ud af 10 kampe i sin sidste sæson i Odense.

Raul Musts målsætning er at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020.

– Vi har dermed sikkerhed for, at vi også i næste sæson har en herresingle, som arbejder målrettet og seriøst. Raul er en stilfærdig type, men han arbejder altid 120 procent for holdet. Det så vi blandt andet i ligakampen i Odense, hvor han bid smerterne i sig og helt utroligt vandt Golden Set trods en skade, siger VEB-formanden.

En sejr i to sæt over Hans-Kristian Vittinghus er et andet højdepunkt indtil videre for Raul Must i denne sæson.

Raul Must og co. møder i aften Greve i Arena Nord i den anden og afgørende DM-kvartfinale. Der er kampstart kl. 19.00.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.