Hallen kogte, da Axelsen måtte kapitulere i Birmingham

Loading

Viktor Axelsen skulle i sin All England-kvartfinale op imod Xue Song fra Kina, som på imponerende vis slog Chen Long i går.
Danskeren fik en dårlig start på 1. sæt, og kom bagud med 6-3. Dog fandt Axelsen lidt rytmen i midten af sættet og kom foran med 17-14. Det ville kineseren dog ikke finde sig i, og prøvede at sætte tempoet op. Det havde Viktor svært ved at følge. Det resulterede i at Viktor fik et nederlag på 21-19 i 2. sæt.

Neglebiddende 2. sæt
I 2. sæt fik kineseren den bedste start på sættet, og var foran med 9-6. Viktor så lidt modløs ud på dette tidspunkt af kampen. Axelsen var bagud med 11-10 ved opholdet. Efter pausen kom Viktor langt mere op i tempo og satte den unge kineser under et stort pres. Danskeren var specielt god på nettet, hvor han brillerede med flere lækre detaljer. 14-12 kom Xue Song foran med, og derefter kom Viktor ind i en god stime. Danskeren sikrede sig 4 sætbolde ved stillingen 20-16 og her var hallen næsten ved at nå bristepunktet. En meget nervøs Viktor missede dog alle 4 og nu var stillingen 20-20. Viktor sikrede sig endnu én ved stillingen 21-20, men igen missede han. 6. eller 7. gang var heller ikke lykkens gang for Viktor, og nu stod den lige pludselig 23-23. På 8. sætbold lykkedes det for Viktor, som vandt det meget nervepirrende sæt med 25-23.

Dårlig start på 3. sæt
Viktor fik en skidt start på 3. sæt, da han kom bagud med hele 6-1. Viktor kom lidt bedre med og kom op på 4-6. Dog var han bagud med 11-7 ved sidebyttet i 3. sæt. Derefter var der desværre udsolgt for Axelsen, som tabte pusten og blev løbet over til sidst. 21-12 blev 3. sæt til Xue Song og dermed må Axelsen forlade turneringen her i kvartfinalen.

Efter kampen var det en meget skuffet Viktor Axelsen BadmintonBladet.dk snakkede med.

– Jeg synes, at han spillede fint i 3. sæt og jeg måske tog nogle lidt dumme løsninger. Derudover havde jeg ikke ret meget energi til at tage de rigtige beslutninger. Jeg skulle have fået mit mellemspil mere med i dag, end jeg gjorde, fortalte Viktor Axelsen til BadmintonBladet.dk

Husk du kan følge vores All England liveblog her: All England liveblog

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …