Vild jubel efter engelsk sejr!

Loading

De godt 3.000 tilskuere i Barclaycard Arena i Birmingham, hvor All England spilles, brød ud i vild jubel, da deres yndlinge “the Adcocks” gik i semifinalen efter sejr i to sæt.

Ægteparret Chris og Gabrielle Adcock var oppe mod Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir fra Indonesien – et par de senest slog ved Superseries-finalerne i Dubai med 24-22 i tredje sæt.

“Vi er naturligvis rigtig glade lige nu. Indoneserne er et verdensklassepar, og de ligger nummer to på verdensranglisten. Vi har haft nogle hårde kampe mod dem tidligere, men at slå dem i to sæt her i vores yndlingsturnering på hjemmebane er bare helt fantastisk,” sagde Chris Adcock til BadmintonBladet efter kampen.

“Jeg tror, alle par i tæt på at være i så god form, de ønsker at være, da vi nærmer os afslutningen på OL-kvalifikationen. Det gør bare vores sejr her i All England-kvartfinalen endnu sødere, og lige nu skal vi bare nyde øjeblikket,” forstatte en storsmilende englænder.

The Adcocks skal op mod dansk modstand i morgen, når Joachim Fischer og Christinna Pedersen byder op til dans.

“Det er længe siden, vi har mødt danskerne, så det bliver spændende at komme i kamp mod dem igen i morgen. De spiller tydeligvis rigtig godt for tiden, og de har lige slået kineserne (Wang Yilyu og Tang Jinhua, red.). Forhåbentlig bliver det en god kamp”, sluttede Gabrielle Adcock med et smil, der var endnu større end hendes mands.

Hos indoneserne var der til gengæld – forståeligt nok – stor skuffelse efter kampen.

“Vi formår slet ikke at komme op på vores sædvanlige niveau i dag, og vi føler, at vi hele tiden bare halter et skridt efter englænderne. De kommer til at styre spillet alt for meget, og det havde vi ikke noget modsvar til,” lød det fra en meget skuffet Tontowi Ahmad efter kampen.

The Adcocks vandt kampen med 21-18 21-16.

Læs også

Kenneth Jonassen har banket seks All England-stjerner fra i år

Det er efterhånden mange år siden, at den nuværende landstræner, Kenneth Jonassen,  spillede single på …