Toptræner til Hammel

Loading

Serie 2 holdet Hammel skal fra sæson have en kæmpe kapacitet siddende på trænerbænken. Kent Madsen som tidligere har stået i spidser for U19 landsholdet og Team Danmarks Elitecenter i Aarhus, skal nemlig fra næste sæson af være en stor del af Hammel træning.

I Hammel skal Kent Madsen træne flere ungdomshold og klubbens seniorafdelingen, så der er rig mulighed for Hammel spillerne at blive trænet af Madsen.

– Kent skal både træne vores bedste ungdomsspillere, vores seniorer og et par af vores hold for nye badmintonspillere, siger Susanne Østerby, formand for badmintonafdelingen i Hammel GF til Favrskov Avisen.

Udover Kent Madsen ansættes også Thomas Munk. En af grundene til at man nu ser en kapacitet som Kent Madsen i Hammel, skyldes blandt andet den fremgang man har set i Hammels medlemsskare, noget som en direkte modsætning til dansk badminton.

– Badmintonsporten mister medlemmer generelt. I Hammel har vi dog kunnet glæde os over, at vi har fået mange nye ungdomsspillere. Ved at ansætte Kent Madsen og Thomas Munk giver vi vores medlemmer et super træningstilbud, som vil smitte af på hele klubben, siger Susanne Østerby.

Kilde: Favrskov Avisen

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.