EM: Så går det snart løs

Loading

I dag tirsdag starter EM i Kolding, og det er ved at være nogle år siden at EM sidst blev afholdt på dansk jord. Sidste gang var i 2008. Her var det den nuværende danske landstræner Kenneth Jonassen der løb med sejren i herresingle.

I 2008 blev det “kun” til dansk sejr i tre rækker: herresingle, herredouble og damedouble, mens damesingle gik til Tyskland og mixeddouble blev vundet af England. Sidste år blev det til sejr i fire kategorier, hvor damesingle ikke overraskende blev vundet af Carolina Marin.

I forhold til sidste år er der alle de danske vindere med igen. I herresingle jagter Viktor Axelsen EM titel nummer to. Mads Conrad og Mads Kolding kan med en sejr også vinde titlen for anden gang. Christinna Pedersen og Joachim Fischer jagter deres tredje EM, og Christinna Pedersen jagter sammen med Kamilla Rytter Juhl deres fjerde. For Kamilla Rytter Juhl vil det være hendes femte i damedouble, hvor hun tidligere har vundet med Lena Frier Kristiansen.

Idag vil der være fire danskerkampe, tre i mixeddouble og en i herresingle. Christinna Pedersen og Joachim Fischer starter titelforvaret mod englænderne Jessica Pugh og Ben Lane. Sara Thygesen og Mathias Christiansen skal møde tyskerne Linda Efler og Marvin Emil Seidel. Maiken Fruergaard og Søren Gravholt skal møde tjekkerne Alzbeta Basova og Jakub Bitman. Herresinglen er Emil Holst der skal møde sin tidligere klubkammerat i Solrød Felix Burestedt.

Kampene kan fra i dag af følges på Zibrasport, og fra på fredag dækker TV2Sport.

Kampene til EM i Kolding

Læs også

Finne-Ipsen og Søby sejrede suverænt: Vi er glade for endelig at komme i kamp

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby hentede en overlegen sejr i dagens førsterunde-kamp ved EM. Finne-Ipsen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.